Comentarii pe articolul Impozitul forfetar se aplica de astazi. Expertii cred ca statul supraliciteaza taxa


Suspendare activitate

Emeric Szabo la 3 Mai 2009, ora 15:02
Eu am un mic SRL prin care lucrez in afara serviciului (service, reparatii), ca supliment de salar. Nu mult, dar am dat la stat.
In aceste conditii cer suspendarea activitatii sau radierea societatii ; si o sa lucrez la negru, si nu mai dau nimic la stat.
Numai intr-un oras mic stiu mai multe persoane care vor proceda la fel. Ei in plus fata de mine sunt angajatii propriei firme, deci intra in somaj.
"Stimatul" nostru guvern in loc sa incaseze cate un pic de la mine, de la altul, acum ne va da el somaj.

Szabo Imre
Oica Cezar la 23 Iunie 2009, ora 22:09
de ce nu platesc impozit forfetar cei din prima categorie ?cei care au baruri ,cazinouri ,jocuri de noroc sunt saraci?
a zis bine cine a zis _frumoasa tara, pacat ca_i locuita_
am facut o firma pentru fiul meu care acum este doar la liceu ,nu am avut nici o activitate ,sunt inginer si conduc doua captari de apa asigurand apa in piatra neamt si imprejurimi.noul serviciu imi ocupa 24 din 24 ore neavand timp nici pentru a-mi suspenda activitatea la firma mea care nu produce nimic.cel care imi facea actele mi-a tras teapa nedepunand nici bilantul pe 2008 care oricum era 0.la banca mi=au crescut ratele si am ajuns sa merg acasa cu 500 roni.
naveta la servici ma ajunge 400 roni.
adevarul este ca e foarte usor sa dai sfaturi cand ai un salar de 4000 sau 6000
roni pe luna si statul iti asigura si diurna si chirie si telefoane si combustibil si energie .
se va ajunge la urmatoarea situatie vor fi mult mai multi pensionari (CHIAR CE PENSII AU DEMNITARII ) SALARIATI TOT MAI PUTINI ,bani la bugetul de pensii se vor strange tot mai putini si se va ajunge la un blocaj care deocamdata a fost salvat pentru 4 ani cat este nevoie cu banii de la FMI chiar daca sa spus altceva.Dupa aceea vor veni altii care se vor plange de mostenirea dezastroasa care lea fost lasata etc.
daca noi avem doar banci vandute de ce statul nu face ceva cu CEC-ul sa dea marea lovitura tuturor .Baga bani de la FMI in cec si lasa dobanzile jos si incepea marea relansare.Dar probabil trebuie vandut si el la alta banca.Stiti ca in piatra la fiecare parter de bloc sau 200m este cate o filiala BRD ,BCR,ING etc iar CEC -ul isi face sediu de 10 ani si nici acum nu e gata.SPER CA DOMNUL POGEA SA PETRECA UN CONCEDIU BINEMERITAT UNDEVA DEPARTE DE TARA ASTA.VA MULTUMESC DIN INIMA

  Inapoi la articolul Impozitul forfetar se aplica de astazi. Expertii cred ca statul supraliciteaza taxa

Setari Cookie-uri