Comentarii pe articolul Managerii romani recomanda: Afaceri cu potential pe timp de criza


criza ca oportunitate

Radulescu Dan la 4 Mai 2009, ora 15:34
Cand ma gandesc la cati oameni valorosi au batut la portile domnilor angajatori, care n-au auzit si n-au vazut pentru ca aveau privirea atintitia spre risc minin, profit rapid si maxim. Cate sperante inabusite si cate pasiuni refulate.
Ei, domnilor manageri, criza aceasta e un dus bun pentru a va clati mintile imbacsite cu falsuri, sabloane, fite si o sansa spre a redeveni umani.
Poate coborand din varful piramidei cladita pe ambitii si desertaciuni si mutandu-va birourile in bucatarie sau in garaj veti regasi puterea de a va schimba si a va intoarce spre lumina, apucand calea reala spre succes, plina de risc, dar si de satisfactii depline.
Mult succes in cariera!

la 4 Mai 2009, ora 16:56
Draga Dane,

Bine le zici draga Dane... Doar, doar de le-ar veni mintea la cap si sufletul la loc...
Bumbea Dorian la 5 Mai 2009, ora 13:21
si eu daca mi-as simti afacerea amenintata as veni cu inteviuri de astea
Coucoux la 5 Mai 2009, ora 15:43
nu e o problema ca le limpezeste mintile aceasta criza, ci problema e ca "invechitii" mor si ei sunt majoritari pe piata. ori asta inseamna ca noi toti ramanem fara painea de zi cu zi, prafoasa, intepenita, nasoala cum e....

macar de-ar face criza curatenie si printre angajatii cu limba mare si incompetenta pe masura...dar....aia stiu sa se tina bine de scaune si gasesc si manageri cu orgolii umflate care sa-i promoveze...
Eve la 7 Mai 2009, ora 10:16
Multi "papusei" care dadeau bine pusi in fruntea unor afaceri care au crescut din inertie, o data cu piata, vor fi siliti sa-si recunoasca incompetenta. Vor cladea multe "clanuri din multinationale" sau...vor face transhumanta...plasati de asa zisii head hunteri de capete seci!

  Inapoi la articolul Managerii romani recomanda: Afaceri cu potential pe timp de criza

Setari Cookie-uri