Comentarii pe articolul Pe ce criterii se evalueaza personalul?


criterii de evaluare

Lisa Mona la 5 Mai 2009, ora 15:05
Criteriul "relatii, rude, cunostinte, pile, prieteni" unde e, ca nu l-am remarcat in articol ??!?
la 5 Mai 2009, ora 23:01
Bine ai spus criteriul "relatii, rude, cunostinte, pile, prieteni", adica nepotism, care nu este mentionat in articol, desi in linii generale s-au atins tintele in articol, dar in realitate functioneaze fff bine rudenia si "consatenismul", am inventat un cuvant nou, ei iau salariile mari si functiile bune iar restul vai de noi . . . Suntem la dispozitia tuturor chiar si soferii consateni ne sunt sefi si dau ordine. Chiar nu-mi dau seama ce se intampla cu modul de a gandi si de a actiona in tzarisoara asta a noastra ???!!!
Alas la 6 Mai 2009, ora 08:58
E vorba de evaluarea HR profesionista in articol. Din pacate, estimez ca mult sub 1% din firmele RO fac astfel de evaluari. In general dau importanta cuvenita celui mai important capital, cel uman, sucursalele/filialele unor companii mari asezate in RO. In rest, evaluarea e 0 oriunde apare statul (actionar in companii, sector bugetar, institutii partial bugetate, coordonate, etc.), la toti privatii mici si mijlocii (acolo se trage de angajat la rupere, "mai sunt 100 la poarta"), la firmele privatizate prin PAS...in general acolo unde evaluarea se bazeaza pe traditionala gandire romaneasca (criteriul PCR, mentionat mai sus).
la 6 Mai 2009, ora 16:31
hm hm. aveti si nu aveti dreptate. ca patronii spun "mai sunt 100 la poarta", este indubitabil. astia (patronii) au citit toti aceleasi brosuri. de belea este, pt angajat - bineinteles, cind el insusi crede ca mai sunt, nu 100, nu 50, doar alti 2 la poarta. chiar si numai unul singur.
.. incercati ca, atunci cind patronul vorbeste de "aia 100" sa-i cereti 2 saptamini de concediu, chiar si fara plata. veti avea, majoritatea dintre dumneavoastra, placuta surpriza sa constatati ca, subit, au dat bir cu fugitii toti aia care stateau la poarta patronului.
.. s-au intors capsunarii ?!?! hi hi hiiiii ! cind eu sau dumneavoastra vom fi angajati la cules capsuni, atunci o sa ne temem de concurenta astora. pina atunci insa...

sa auzim de bine !
Monica Pandelea la 8 Mai 2009, ora 09:41
Chestia cu :"mai sunt 100 la poarta',imi suna foarte cunoascut,....Ceea ce nu stiu "managerii" care spun acest lucru nu stiu , ca pe cei noi angajati ii platesc cateva luni bune degeaba.
Un alt element dupa care se evalueaza performanta intr-o firma este fluctuatia de personal.Specilaistii in domeniu spun ca nu trebuie sa fie mai mare de 15%.
E clar pentru oricine, ca un om nu pleaca dintr-o companie decat daca e nemultumit.

  Inapoi la articolul Pe ce criterii se evalueaza personalul?

Setari Cookie-uri