Comentarii pe articolul The Red Point: Vom renunta la angajatii neproductivi


"Bravo" TRP

Cornelia la 18 Mai 2009, ora 12:03
Este f usor sa dai vina pe fostii angajati (RUSINE!!!!) decat sa recunosti ca pur si simplu managementul firmei e prost. Artiolul caracterizeaza f bine TRP-ul, pt cei care stiu sa citeasca printre randuri. Multa bafta in gasirea angajatilor talentati si dornici sa lucreze la TRP :).
Angajatii la 18 Mai 2009, ora 15:13
Multa bafta.... Dar, poate ne comunica domnii de la carma firmei si ce sunt dispusi sa faca pentru acesti angajati ...conceptele de perfectionare profesionala, team building, ore suplimentare platite, management de succes...poate va dau vreo idee constructiva in directia politicii de personal si a managementului de succes in general.






X la 20 Mai 2009, ora 15:29
Eu sunt un biet angajat in aceasta companie. Un biet angajat care lucreaza de 6 ani in TRP. Langa mine mai sunt vreo cativa care lucreaza si ei de minim 5 ani tot in aceasta companie. Trebuie sa va rugam sa nu mai vorbiti atat de urat de TRP pentru ca mai sunt inca vreo 80 care lucreaza cu drag(stresul nu se ia in calcul...:)) in aceasta companie si eu unul cred ca nici nu prea avem de gand sa plecam si nici nu sunt semne ca TRP vrea sa plecam. Eu unul ma simt mandru ca lucrez aici chiar daca s-au intarziat platile la PF de doua luni. Cand au fost proiecte, aceasta companie nu a intarziat o secunda salariile, am primit bonusuri chiar daca proiectele nu erau finalizate. In departamnetul in care lucrez acum ma simt extrem de bine si stiu ca nu sunt multe companii din Romania care sa faca ce facem noi aici.
Stiu ca e greu sa fii pe lista neagra dar va rog sa ne lasati sa ne vedem de treaba pentru ca eu chiar ma simt ca intr-o familie si nu as vrea ca aceasta familie sa aiba de suferit.
Costantin Si Elena la 21 Mai 2009, ora 09:29
Se pare ca nu s-a inteles motivul acestor comentarii.Lasand la o parte avansarea unor sume sau alte informatii neverificate, sau comentariile rautacioase, motivul principal de nemultumire este ipocrizia.Au fost disponibilizati niste oameni, pe motiv de criza, neluandu-si banii, iar in acest articol firma spune altceva si o face intr-un mod foarte urat.
Scuzele trebuiau sa fie oficiale, adica tot pe acest site.
In concluzie sa o lasam asa, pentru ca nu le vom obtine si ajungem la discutii penibile.
Comentariile celor care mai sunt angajati sunt nerelevante pentru ca ei nu inteleg faptul ca intr-devar acei oameni au facut ceva in firma.
P.S.Pentru cei care cred ca exista frustrati.
Doamna X la 22 Mai 2009, ora 13:30
nimeni nu a avut intentia sa vorbeasca urat de trp, dar in momentul in care esti atacat in public si se zice ca ai fost dat afara pentru ca nu ai fost bun, ai fost neproductiv in conditiile in care ai dat tot cei mai bun din tine cat ai lucrat la trp si firma a avut de castigat de pe urma muncii tale nu iti pica bine si ripostezi si te intrebi daca asta e respectul pe care il meriti dupa ce ai lucrati 5 ani la trp.

nu esti de acord cu mine dl x???

se pare ca si conducerea trp si-a dat seama de greseala pe care a facut-o si s-au apucat sa zica ca prezentul articol "prezinta informatiile distorsionat" http://www.comunicatemedia.ro/compania_the_red_point_dezminte_informatiile_publi_ic26857.html
eu nu cred ca reportera a distorsionat ceea ce au afirmat cei din conducerea trp. miscare de imagine normal.

te sfatuiesc dl. x sa fii atent daca "capii familiei" dein care tare esti tu mandru ca faci parte sunt asa sinceri precum crezi tu sau sunt marsavi.

  Inapoi la articolul The Red Point: Vom renunta la angajatii neproductivi

Setari Cookie-uri