Comentarii pe articolul The Red Point: Vom renunta la angajatii neproductivi


Articol de informare?

Ovidiu la 18 Mai 2009, ora 12:18
In general imi plac informatiile publicate pe site-ul dvs. si nu le-am considerat foarte manipulative si eronate.... cel putin pana acum.

Ca un punct de vedere de "insider", consider articolul de mai sus o dezinformare grava, atat asupra "targetului" declarat al firmei mentionate, cat si asupra politicii personalului aplicata in firma. Ca un mic exemplu, in ciuda faptului ca aceasta firma are un portofoliu de clienti cu renume, pe baza contractelor cu acesti clienti practic realizandu-se cifrele de afaceri mentionate, departamentul care a implementat aceste proiecte a fost desfiintat acum aproximativ o luna si jumatate. Tot ca un detaliu suplimentar, departamentul desfiintat realiza aprotimativ 95% din veniturile firmei.
Momentan, planurile de dezvoltare ale firmei mentionate sunt in pericol de ne-realizare dintr-un motiv foarte simplu: pericolul de a fi actionati in justitie pentru neplata datoriilor la principalul furnizor de software cu care lucreaza, datorii situate la sume semnificative.
Investitiile in dezvoltarea echipei de vanzari mentionate de firma (sau de reporter) sunt doar "praf in ochi" deoarece momentan firmei ii lipseste personalul calificat care sa implementeze solutiile software pe care incearca sa le vanda.
In masura in care este cineva interesat, pot completa si detalia cu cifre concrete, dar probabil asta ar contravine regulilor de postare a comentariilor de aici....
Alinu la 18 Mai 2009, ora 15:03
Daca s-ar face un top rusinica al articoleleor publicate, acesta cred ca ar lua topul.

Imi pare sincer rau pentru clientii (actuali si viitori) ai companiei The Red Point.

Furnizorii probabil deja au regrete profunde.

Eu nu le urez decat mult succes cu "noua" strategie.

  Inapoi la articolul The Red Point: Vom renunta la angajatii neproductivi

Setari Cookie-uri