Comentarii pe articolul Boc ameninta bancile cu supraimpozitarea profitului


Un sfat pt dl. Boc

Pascu Julian la 19 Mai 2009, ora 15:35
De ce nu introduceti schema impozitarii diferentiate in cazul primelor 5 banci din sistemul bancar romanesc? La o simpla analiza a contabilitatii acestora si pe baza raportarilor lunare catre BNR, o sa observati anumite anomalii, mai ales pe conturile care reflecta plasamente de capital pe termen scurt in cadrul bancilor mama (aceste plasamente sunt purtatoare de dobanda !!!). Analizati nivelul acestei dobanzi si comparati cu dobanda medie de refinantare inter-bancara si o sa observati ceva interesant ... Supra-impozitarea este o masura OK si ar fi trebuit implementata ceva mai devreme (Februarie). Apoi, un alt hint, incercati sa analizati posibilitatea introducerii obligativitatii reinvestirii profitului obtinut strict in Romania, fara dreptul de export catre grupul de apartenenta (analizati modelul german intrat in vigoare in Ianuarie 2009).
Revnic la 19 Mai 2009, ora 23:13

iata cateva gaselnite pentru impozitarea autovehicolelor, pentru ministru finantelor pogea


d-le pogea, pe cand veti aplica impozite auto pentru:

1. automobilele care nu ocolesc gropile din asfalt, deoarece lovite tot timpul, acestea se maresc si degradeaza soseaua.
2. pentru auto. care au volanul pe dreapat sau cele care sunt reglabile, deoadece la depasire , soferii se pot lovi unul pe celalat cu pumnul sau bata de base -boll, iar cele cu volanul reglabil, se pot deregla si produc accidente.
3. pentru auto care nu au aer conditionat, deoarece soferul se poate axfisia si produce accidente.
4. pentru dacii , deoarece sunt depasite fata de cele din occident.
5. pentru auto care nu are antiaburire, deoarece, soferul pierde vizibiliatea,
5. pentru faptul ca automobilele sun producatoare de accidente etc.

d-le pogea, cum se poate fura legal banii cetatenilor, pentru asa zisa poluare, cand, autoturismemele sunt facute de stat sau firme cu aprobarea statului. masinile poluante nu sunt facute, fabricate ce cetateni, ca sa-i taxati pentru poluare. de ce nu taxati firmele care le fac poluante? noi nu avem nici o vina ca o masina polueaza mai lmult sau mai putin . normal ar fi (dar ce este normal in romania si in lume?) ori polueaza toate pentru care platesc toti cetatenii ceea ce nu le apartin, ori nici una.
toate taxele sunt impuse astfel: eu merg la usa unui cetatean si fac traba mare, adica ceva foarte urat din partea mea .dar culmea stiti care ste, sa bat la usa cetateanului, sa-i impun sa-mi dea hatie igienica. toate impozitele sunt gaselnite, pentu afirmare, disperare, lacomie, jefuire la drumul mare.,ca si taxa de drum. de ce nu impuneti taxa de drum numai firmelor care au mai multe de una bucata masina? m-as bucura sa stam intr0o zi tete atete de vorba despre toate abuzurile statului, ce parca apartine din alt stat nu din romania.

  Inapoi la articolul Boc ameninta bancile cu supraimpozitarea profitului

Setari Cookie-uri