Comentarii pe articolul The Red Point: Vom renunta la angajatii neproductivi


pacat

Cosmin la 20 Mai 2009, ora 20:47
Sunt un fost angajat al acestei firme si imi pare foarte rau sa vad ca s-a ajuns aici. Nu sunt la fel de virulent ca unii care au comentat aici, poate din cauza ca nu sunt in situatia lor - si dat afara si/sau cu bani de primit - , dar poate si datorita faptului ca aceasta firma m-a ajutat sa cresc profesional foarte mult. Am prins o perioada foarte frumoasa in firma, cu colegi extraordinari, pe care mi i-as dori in echipa in orice proiect, insa se pare ca incepand de anul trecut totul a inceput sa se "duca la vale".
Nu stiu a cui este vina (managementul ? criza? vina angajatilor cu siguranta nu este), stiu doar ca in acest moment The Red Point nu mai este aceasi firma in care am lucrat.
Le urez mult succes si curaj fostilor mei colegi, in special "sibienilor", deoarece imi imaginez doar prin ce trec ei acum, si sper ca spiritul The Red Point, cel pe care l-am cunoscut eu, sa nu dispara sau, mai bine zis, sa revina.
X la 21 Mai 2009, ora 09:06
Spiritul The Red Point ramane. Probabil asta este singurul lucru pe care nici criza financiara nu ni-l poate lua. Suntem la fel, vom ramane la fel si vom face aceleasi lucruri interesante pe care le-am facut. Ne pare rau ca au plecat colegi dar atunci cand vrei sa faci lucruri interesante mai trebuie sa faci si compromisuri(chiar daca nu este usor).

Multumim pentru gandurile bune Cosmin.
Potentialangajat la 28 Noiembrie 2009, ora 21:34
Articolul a fost extrem de neinspirat. De exemplu, daca voi fi pe viitor in cautarea unul loc de munca, din start nu voi considera firma TRP drept potential angajator. De ce? Pentru ca firmele care isi spala rufele murdare in public lasa o impresie foarte proasta, nu numai potentialilor angajati, ci chiar si potentialilor clienti. Faptul ca atatia fosti angajati au iesit la rampa cu dezvaluiri mai putin placute despre managementul interior al firmei, indiferent daca acei angajati au fost productivi sau nu, confirma idea ca in aceasta companie exista probleme de ordine interioara grava. In loc sa va puneti intr-o lumina pozitiva, v-ati facut o imagine foarte proasta.

  Inapoi la articolul The Red Point: Vom renunta la angajatii neproductivi

Setari Cookie-uri