Comentarii pe articolul The Red Point: Vom renunta la angajatii neproductivi


manager

Eddy la 21 Mai 2009, ora 17:06
eu am lucrat acolo cativa ani si pot sa spun ca am ramas cu un gust amar in ceea ce priveste managementul. singura calitate a lor a fost ca au reusit sa adune oameni foarte buni, sinceri, deschisi, muncitori si comunicativi la un loc.
am citit acest articol si am incercat sa ma detasez de cele spuse de ei si as putea sa le dau cateva indicii despre " bubele " lor:
- un management neutru fara relatii de familie aduse pe criterii de ....( va las pe voi sa spuneti)
- crearea unor centre de competenta in fiecare departament pentru knowledge share and improvement
- promovarea si recompensarea competentei , bunului simt si dedicatiei. sunt sigur ca multi din cei "neproductivi" au muncit pe branci, au batut soselele tarii cate 5 in masina cu bagajele in brate, au stat pana dimineata si au incasat suturi de la clienti in numele managerilor care nu stiau sa conduca proiectul.
- analizarea feedback-ului de pe piata in ceea ce ii priveste. dupa atatia ani in care activeaza pe piata ar trebui sa stie in ce categorie se afla si cum sunt priviti ca urmare a rateurilor date pe anumite proiecte. nu este normal sa angajezi un om si dupa 2-3 luni sa il arunci in fata clientuli ca fiind expert . omul ala nici nu a apucat sa stie ce il loveste si deja e "neproductiv"
incerc sa am o parere echidistanta si voi enumera in continuare si lucrurile bune:
- am gasit acolo un mediu placut , cu oameni buni si dornici de a invata
- au creat premisele unor dezvoltari de cariera. asta depindea de om...sunt acolo oameni care dorm in aceleasi pozitii si nu au evoluat cu nimic ( in special cei din familie)
- au adus un suflu nou in mediul it din iasi si sunt de respectat pentru asta.

in momentele de criza se aleg lucrurile bune. sa vedem daca vor face fata cu managementul actual. acum se gasesc in piata oameni f bine pregatiti..depinde de ei cum ii atrag si ii formeaza.in concluzie, cred ca problema lor e managementul si nu angajatii neproductivi.
bafta multa

  Inapoi la articolul The Red Point: Vom renunta la angajatii neproductivi

Setari Cookie-uri