Comentarii pe articolul Optimismul un mod de viata pe Wall Street


Despre articolele Domnului Romani

Valentin la 27 Mai 2009, ora 12:16
Mi-au placut articolele scrise de Domnul Romani, in special cele legate de raportul Moody's despre Europa de Est si de specificitatea economiilor tarilor din est. De asemenea, am apreciat modul in care a fost descrisa starea de spirit de pe wall-street, asa am simtit pulsul celui mai important centru financiar din lume, direct de la cineva din mjlocul sau.
Nu in ultimul rand apreciez optimismul pe care l-am regasit in articolele despre criza, era ceva de care aveam nevoie deoarece toate articolele si stirile financiare aveau un substrat negativ si pesimist care poate afecta o persoana (poate duce la depresie si sa nu uitam de persoanele care s-au sinucis in aceasta perioada).
Pentru urmatoarele articole, sper ca domnul Romani sa ne tina la curent cu starea de spirit de pe Wall-Street si sa trateze ca si pana acum cele mai importante subiecte financiare.


Tony A. Romani la 16 Iunie 2009, ora 22:29
Va multumesc mult pt. comentariile oferite si imi pare rau ca a durat ceva timp pana sa reusesc sa va raspund. Va raspund astazi pentru ca tocmai am lansat o noua platforma de comunicare cu cititorii sub numele "Jurnal de Investitii". Puteti accesa jurnalul urmand acest link: http://www.wall-street.ro/blogs/Jurnal-de-investitii/

Voi face tot ce pot sa ma mentin in continuare la inaltimea asteptarilor dvs. Despre aceste lucruri si multe altele voi vorbi mai mult in cadrul Jurnalului de Investitii. Va multumesc.

  Inapoi la articolul Optimismul un mod de viata pe Wall Street

Setari Cookie-uri