Comentarii pe articolul Brokerii acuza: Patriciu vrea sa detina controlul Bursei


Ce spune-ti despre preturile la carburanti?

Florian Vasile Anton la 22 Martie 2008, ora 08:29
Ce spune-ti despre preturile la carburanti?
Si in mod special de cel al combustibilului pt. motoarele diesel.Nu cumva este tot mana acestui "Nostradamus" de Romania? Sunt un om simplu dar cred ca acest patriciu este un mare escroc care-si rade in pumni de cat de lasi si de prosti suntem noi bastinasii acestui spatiu cum s-o mai numi el,Romania ,sau Dumnezeu stie cum. Preturile la carburanti au crescut cu cate un leu in fiecare saptamana incepand din februarie fara sa comenteze cineva fenomenul. Alimentezi saptamana aceasta la inceput cu 3,96 lei/l si la sfarsitul saptamanii pretul a ajuns deja la 4,06 lei/l fara sa se faca un anunt prin mass-media sau este facut evaziv
si fara sa afli vre-o stire precum ca in saptamana respectiva pretul barilului de petrol ar fi avut fluctuatii majore.Pur si simplu mergi la pompa alimentezi si cand platesti ...atac de cord si comentezi cu: "am crezut ca este pretul la carburantul premium".Raspunsul primit de la functionarul statiei Rompetrol este:" Am fost anunta-ti ca s-a scumpit incepand cu ora 12:00 noaptea...."
Cred ca patriciu s-a dat cu cine trebuie, "tovarasii" nostri din nord iar imnul lui este : "am plecat s-o .....pe Katiusa..." In cazul nostru : "pe Romania".
Va rog sa ma scuza-ti pt. lipsa majusculei din numele "patriciu" dar pur si simplu nu pot s-o folosesc.Oricum din cate s-au vehiculat prin mass-media patriciu nu se afla la prima infractiune de manipulare a bursei.Si ce s-a intamplat? Daca in alte parti justitia este la fel de oarba ca si la noi,acolo cel putin se poate face auzita. La noi le are pe toate:este oarba,surda,muta si schioapa dar...BOGATA.

  Inapoi la articolul Brokerii acuza: Patriciu vrea sa detina controlul Bursei

Setari Cookie-uri