Comentarii pe articolul Top 10 joburi de recesiune


Iar salarii umflate...

Rizea Cristian la 23 Iunie 2009, ora 14:37
Se pare ca iar se folosesc salarii mari ca exemplu cand de fapt media a scazut mult mai jos.
Am facut angajari de curand si stiu cate persoane au venit cautand un loc de munca in IT pentru ca il pierdusera pe anteriorul sau pentru ca acesta devenise nesigur. E adevarat ca sunt si multe firme care nu au probleme in IT insa depinde mult de marimea firmei.
Asa ca unele din salariile date in articol imi par putin cam mari fata de realitate, cel putin pe IT, piata pe care o cunosc destul de bine.
Agache Marius la 1 Iulie 2009, ora 15:56
Stimabililor in ziua de azi ,si chiar de ieri ,salariul inseamna :viata,supravietuirea si sanatatea oamenilor care MUNCESC. Nu mai veniti cu GOGOSI,ca de exemplu :Recesiune,Criza.Domeniul IT nu produce ci realizeaza instrumente de lucru.Eu lucrez in domeniul distributiei si nu observ micsorari ale vanzarilor,in comparatie cu anii trecuti.Dar nici nu aud ca se produce ceva in tara asta ,decat doar piata valutara si agricultura. Alo Baietii de la IT va rog frumos nu mai aberati !Salariile voastre nu simbolizeaza munca !

Georgiana la 1 Iulie 2009, ora 16:47
eu totusi nu inteleg daca mint ca au astfel de salarii......ce rezolva?
Rodica Stecz la 1 Iulie 2009, ora 19:10
Consider ca este o falsa criza economica pornita de sistemul bancar-intern si international,iar oamenii de rand suporta tot greul.
Ma asteptam sa aliniem salariile la standardele UE si, atunci, romanii ar fi muncit f.b. ca si in strainatate si am fi avut deja o crestere economica importanta. Nu trebuia sa asteptam criza ca sa recunoastem ca nu mai producem-sau vinde-mare lucru...
Pacat de romanii nostri adevarati, harnici, talentati, rabdatori si cu bun simt, ca cei din Ardeal-no, fara suparare!
Acum ce sa mai zic? Faceti ce puteti si stiti mai bine...Eu as fi investit in forta de munca si acum culegeam roadele...
Alina la 2 Iulie 2009, ora 14:43
Eu cred ca in Romania este criza (deci nu sunt salarii) pentru ca de vreo 2 ani incoace tot avem alegeri si ani electorali. Nu prea se investeste in ce trebuie si nici nu cresc salariile din cauza ca banii merg in campaniile electorale ale unora. Oricum la noi in tara toate preturile la tot sunt supra umflate ( de minim 2 , 3 ori), si daca ar fi la un nivel decent de vanzare nu cred ca criza am resimti-o asa cum o resimtim acum.
Ads la 2 Iulie 2009, ora 16:12
Ce criza, ce recesiune, Romania traieste in criza, haos si instabilitate de 2000 de ani si asa va mai trai inca 2000! Cine gandeste si are rationament nu sta in mizeria asa numita romania, tinde catre o tara civilizata! Aici nu exista oameni de afaceri ci numai bisnitari, nu exista minti creatoare ci numai sefi si directori! Somn usor in continuare romania...
Elys la 16 Septembrie 2009, ora 08:27
Draga ADS ai perfecta dreptate! Mie la un interviu mi s-a "reprosat" ca sunt prea buna pentru acel post. Au angajat o incapabila cu 12 clase, paralela cu tot ceea ce se cerea in fisa postului dar partenerul de viata este consilier..., ia uite cum politicul invinge pregatirea profesionala, responsabilitatea in munca, bunul simt. Ne mai miram oare ca mergem in strainatate?

  Inapoi la articolul Top 10 joburi de recesiune

Setari Cookie-uri