Comentarii pe articolul Top 10 joburi de recesiune


Este criza si Farma

Nanu Mihai Andrei la 23 Iunie 2009, ora 17:24
Tocmai ieri ce am primit hartia cu desfiintarea postului. Sincer cred ca domeniile de vanzari au fost afectate foarte mult tocmai prin structura salariului bazata pe comision.
Stoica Constantin la 23 Iunie 2009, ora 18:18
Sa nu iti fie teama d-le Hanu. daca esti un vanzator bun iti vei gasi curand locul intr-o firma care stie sa aprecieze asemenea oameni. Probabil ca firma care a desfiintat postul este pe duca...altfel doar un patron prost (si...,fara suparare, sunt destui...) poate sa desfiinteze un post in vanzari. Si eu tot in vanzari lucrez si nu ma pot plange deloc.
Oana Stoica la 1 Iulie 2009, ora 10:37
Mult succes dle Nanu si impartasesc ideea dlui Stoica (coincidenta de nume :).
Si eu lucrez in domeniul farmaceutic, ca reprezentant medical, am lucrat si in distributia de medicamente si pot sa afirm ca exista criza si in acest sector, dar nu atat de pregnant comparativ cu altele...
Succes inca o data va doresc!
Cosmin Popescu la 1 Iulie 2009, ora 15:13
Eu sunt Director de Vanzari intr-o firma de outsourcing IT si pot spune ca si acest domeniu este influentat negativ de criza financiara mondiala pentru ca firmele mici si medii incep sa renunte la administrarea IT de catre un angajat sau de catre o companie specializata si incep sa isi administreze singuri.La mine in firma am ramas doar eu in departamentul de vanzari :(
Intr-adevar un vanzator bun intotdeauna va fi cautat si platit cum se cuvine deoarece forta de vanzari reprezinta inaginea companiei si prin forta de vanzari se afirma o companie in mare parte .
Corina la 1 Iulie 2009, ora 17:49
Si eu lucrez in farma si criza din pacate se simte. Trebuie sa fii foarte rezistent la stres ca altfel .... Adevarul ca ne "ajuta" din plin si casa de asigurari si altii ca ei. Sa speram ca trecem cu bine si peste asta.
Radu Sava la 2 Iulie 2009, ora 20:25
Eu sunt inginer proiectant si activez in industria auto de mai bine de 10 ani. Dupa parerea mea am asistat la foarte multe comentarii care au evitat sa prezinte laturile pozitive in multe cazuri.
Unul dintre exemple este si cel inregistrat la GM. As dori sa subliniez faptul ca preluarea de catre FIAT a GM , pe teatrul de operatiuni , va conduce catre crearea unei companii deosebit de puternice, deoarece vor imbina ambele tehnologii , cea bazata pe "inch" precum si cea bazata pe "mm".
Legat de vanzari , marile erori se produc atunci cand departamentele de marcketing nu ofera departamentului R&D adevaratele cerinte pe care le au clientii.
De aici pana la segmentarea pietii nu este decat un singur pas.
Productia va veni mereu in sprijinul clientilor, numai prin departamentrul de vanzari. Altfel nu se poate, deoarece marfa nu se cumpara.
Pornind de la acest rationament, cei care lucreaza in departamentul de vanzari sunt mereu cei din linia intai. Ei hotarasc destinele pietei si tot ei o creaza.
Prin urmare mult succes celor din linia intai !
Dman la 27 August 2009, ora 10:59
La munca dragi experti in vanzari! Sa se mai termine cu aberatiile astea. PRODUCTIA este cea din linia intai.

  Inapoi la articolul Top 10 joburi de recesiune

Setari Cookie-uri