Comentarii pe articolul Angst vs Caroli Foods: Cine a produs primul reteta originala a Salamului de Sibiu?


salamul de sibiu

Sorin Restea la 23 Iunie 2009, ora 21:31
In mod cert va pot confirma ca D-l Minea are dreptate,reteta dateaza de la inceputul secolului 20 conceputa de fratii DOZZI ,patronii mezelariei SIBIENE ajunsa celebra peste hotare si care utilizau tehnica de uscare in aier liber.In jurul fabricii aveau amenajate pe zeci de ha.copertine sub care se usca acest salam,tehnologia prevazind un timp minim de uscare de sase luni.Numai asa in deceniul 2-3 a secolului trecut SALAMUL DE SIBIU era un rafinament de gust in toata EUROPA.
La fel a patit si SUNCA DE PRAGA fabricata la BRASOV,cindva....
samd.
NU exista un organ care sa verifice respectarea retetelor???.Cel putin,pentru cele care reprezinta un BREND???.
IN germania la Nurenberg pentru vestitii cirnati pentru gratar exista o comisie care urmareste calitatea acestora si retrage licenta de fabricare in cazul neconformitatii calitatii.Licenta pentru acest produs a vrut sa fie cumparat inclusiv de Japonia ,lucru care nu sa intimplat fiind mindrie locala si venit in acelasi timp,pentru ca se exporta in toata lumea inclusiv in Romania.....
ASA ca domnilor daca guvernul nu ia nici o masura in acest sens macar BRESLA sa se respecte ca....altfel...VA PAPA LUPU...!!!

  Inapoi la articolul Angst vs Caroli Foods: Cine a produs primul reteta originala a Salamului de Sibiu?

Setari Cookie-uri