Comentarii pe articolul Bancherii intra in Prima Casa


Casa

Cazacu Dumitru Catalin la 26 Iunie 2009, ora 15:14
Ce salariu tre sa ai ca sa ti platesti rata plus curent apa, etc sa mai si traiesti? undeva la 5000 de lei , deci cui ii este adresat acest program ? tot celor cu bani.
Daca iti iei o casa de 60000 e iti tre 3000 avans care daca nu ii ai tre sa te duci sa faci un credit , iata cum incurajeaza guvernul si creditele celelate. Bancile o sa invoce motive diverse in momentul acela , ca e criza , ca nu au bani , ca nu esti eligibil, Deci cei care isi pot lua casa sunt: oameni care probabil nu au nici un credit pana acum sau au dar sunt foarte mici , nu au restante la banci plus au un venit care sa acopere chelt lunare , rate , etc.
Nu va mai amagiti. este doar praf in ochi. niciodata nu o sa ajungem ca alte state.
ganditiva ca dobanzile la banci in momentul in care iei un credit sunt mari , bankerii strang din dinti ca tre sa dea o dobanda atata de mica. ptr ca in tara asta nimeni nu verifica pe nimeni. Este un lant financiar pus la cale in vederea opririi dezvoltarii omului ca persoana. Ganditi va ca toata criza asta asa numita este comandata si pusa la cale ptr ca daca lasi omul sa se dezv poate ajunge la un nivel dpdv social si financiar bun, satisfacator. Nu e cazul nostru al romanilor ptr ca nu are cine sa ne conduca nu sunt capabili. intrun fel inteleg romanii ptr ca fiind lipsiti mai tot timpul cand dau de bani , ori fac risipa ori ii pierd revenind la stadiul din nainte. cea mai proasta afacerea vreodata este acea de a luat credit. este atestata si de dr in economie. Nu mai dau exemple , ca nu are rost , se stiu. O zi buna cititorilor vostrii.

  Inapoi la articolul Bancherii intra in Prima Casa

Setari Cookie-uri