Comentarii pe articolul Criza scapa managerii de o bataie de cap: Dispare fluctuatia de personal


Dispare fluctuatia de personal

Urzeala Mariana-Monalisa la 1 Iulie 2009, ora 11:35
Frumoase vorbe de HR, insa pe angajati nu-i ajuta cu nimic faptul ca, statistic vorbind, 's-a diminuat' fluctuatia. Ramane o alta problema - criza este invocata pentru a justifica indisponibilitatea unor locuri de munca mult mai avantajoase pentru angajati si pentru a justifica lipsa sporurilor si a altor beneficii salariale. Ca sa nu mai mentionam ca ti se prezinta situatia la modul: vrei sa-ti pastrezi locul de munca actual, chiar si cu program prelungit (sau mai redus si cu orele "taiate" din norma neplatite) si cu salariul mai mic, foarte bine, munceste, sau vrei "sa te chinui" (eventual degeaba) sa cauti un alt loc (si sa vedem daca ai norocul sa-l gasesti macar la fel de "bine" platit).
Sa fie seriosi, criza asta cred ca "le-a mers unora drept la inima" - cum am auzit la "Carcotasi" un comentariu al unui director de firma, comentariu care suna cam asa: "Acum pot pune la munca angajatii cat vreau, ca nu-mi mai pot spune ca pleaca-n alta parte."
Ban la ban...
Adrian la 17 Iulie 2009, ora 20:23
nu putem comenta 'fisa postului" sau "notele interne" munca in multe companii se face fortat si cat mai mult.Nu ai cunostinte ....altul!!!!

  Inapoi la articolul Criza scapa managerii de o bataie de cap: Dispare fluctuatia de personal

Setari Cookie-uri