Comentarii pe articolul Top 10 argumente pentru care pensiile private sunt sigure


Top 10 argumente pentru care pensiile private sunt sigure

Verba Silviu la 8 Iulie 2009, ora 16:26
Buna recomandarea sa avem incredere in ceea ce nici un om cumpatat nu ar putea avea incredere: ASIGURARI. Sunt produse pe care practic nici nu le poti compara. (da, poti compara OFERTA, dar ceea ce primesti dupa 20 sau 30 de ani nu prea mai potzi compara). Eu as vrea sa stiu cine sunt fondatorii Asociatiei Pentru Pensiile Administrate Privat din Romania (APAPR), si cine sunt membrii la zi, adica actuali. Poate asa inteleg mai bine daca pot sau nu sa am incredere.
N la 8 Iulie 2009, ora 23:02
"Eu as vrea sa stiu cine sunt fondatorii Asociatiei Pentru Pensiile Administrate Privat din Romania (APAPR), si cine sunt membrii la zi, adica actuali. Poate asa inteleg mai bine daca pot sau nu sa am incredere."

Ce principiu sanatos de gandire! Imi aduce aminte de vremuri de mult apuse. Pe principiul "ai tai au fost chiaburi, deci tu tre' sa crapi".

Ce ma distreaza maxim este ca ignoranta merge pana aici: la 10 pagini pline de argumente juridice, singura replica e "sa avem incredere in ceea ce nici un om cumpatat nu ar putea avea incredere: ASIGURARI". rromania, tara fara de scapare. Sa traiesti cu pensia de la stat!

  Inapoi la articolul Top 10 argumente pentru care pensiile private sunt sigure

Setari Cookie-uri