Comentarii pe articolul Top 10 state cu cel mai mare risc de faliment


romania - castigatoarea surpriza

Miron Tudor la 9 Iulie 2009, ora 14:38
iar Romania, desi nu e inclusa va face o surpriza frumoasa si va intra direct in faliment, din afara top 10.

multumim ue, fmi, bancilor si nu in ultimul rand incompetentilor din guvern, mana in mana cu hapsanii ce au jumulit tot ce era de jumulit in tara.

emigrare placuta
Stoian George la 9 Iulie 2009, ora 17:58
Dl Miron Tudor, trebuia sa spui ceva prin care sa incerci inducerea panicii in randul populatiei romane. Ne urezi emigrare placuta? Pe tine ce te mai retine in Romania? Sau faci parte dintre cei care incearca sa determina cat mai multi romani sa-si paraseasca tara, permitandu-le "unora" sa vina in Romania, sa obtina cetatenie romana si sa creeze conditiile necesare colonizarii Romaniei cu cei de-un neam cu ei? Iar daca nu stii la ce ma refer cauta pe Internet ( in Monitorul Oficial) si vezi cine si in ce numar a primit cetatenia romana in ultimii ani. Un singur neam strain detine peste 75% dintre toate "naturalizarile" realizate in Romania. Si uite cum, in vreme ce matale incerci sa-i convingi pe Romani sa ia calea pribegiei, altii vin si, pe tacute, ocupa locul lasat liber de romanii emigrati.
"Faina" strategie aveti !
Mai vb !
Perju Dragos la 9 Iulie 2009, ora 19:16
ultimii trei care sunt sa plece sa nu uite sa inchida utilitatile (apa, gaze si curent) iar ULTIMUL sa-nchida bine, da' bine ... si usa dupa el.

si mai ales sa ascunda cheia sub pres, ca sa nu se-adaposteasca la noi in casa toti aurolacii de pe strada

hai sa traim bine
Constantin Galatanu la 9 Iulie 2009, ora 19:32
Nu stiu cine a facut acest top insa cred ca Romania nu e departe. Poate chiar in urmatoarele 10 locuri. Oricum ma asteptam la aceste tari, mai ales Lituania si Letonia. Si cred ca si Estonia daca nu ma insel e pe aproape. Oricum situatia nu e buna nicaieri.
Geanina Chelaru la 9 Iulie 2009, ora 23:33
Dle Stoian.....hai lasa-ma...ca mai speriat...deja vad investitorii la granita...Nu sunt pesimista...nu vreau sa emigrez...dar buna a fost replica dlui. Miron...
Popescu Iulian la 10 Iulie 2009, ora 01:49
Nu cred ca e vorba de strategie, nu cred ca Tudor face strategii, ci este vorba de o solutie. Asta este solutia lui TUDOR, Si eu cred ca asta este solutia de supravetuire a individului care s-a nascut fara voia lui in Romania: EMIGRAREA. La ora actuala este si cea mai demna solutie, in tara in care singurele drepturi pe care le ai sunt: sa fii fraier(sa platesti taxe fara sa primesti nimic in schimb) si sa fii sarac. Strategiile le fac altii care sunt in functii de conducere si pe care tu ii sustii. Poate ar fi mai corect sa-i critici pe ei, sa nu mai pui semnul egal intre un punct de vedere personal si "inducerea panicii in randul populatiei romane", e ca si cum ai incerca sa-i iei lui TUdor dreptul la libera exprimare. Si daca esti asa de revoltat mai bine ai face realmente ceva, UN ONG prin care sa militezi impotriva acelor strategii, impotriva "unora" care vor sa vina in Romania, sa obtina cetatenie romana si sa creeze conditiile necesare colonizarii Romaniei ", nu sa birfesti doar pe la colturile internetului, fara a da nume si a spune ceva concret.
Bogdan la 10 Iulie 2009, ora 10:04
miron a scris-o mai mult ca o gluma ! dar sunt mari sanse sa aiba dreptate ! nu sunt de acord ca ue fmi bancile ar fi de vina ! de vina suntem noi cu totii ca nu luam atitudine la tot ce se intampla negativ si suntem prea toleranti
Madalina la 10 Iulie 2009, ora 15:07
Punct ochit, punct lovit, Bogdan. Si cand ma gandesc ca Ceausescu ne lasase fara datorii, doar ar fi trebuit sa avem rabdare sa construim... Nu sunt nostalgica, dar cu niste "gospodari" mai buni cred ca ar fi fost altceva... Pana una alta ce am sadit aia culegem.
Caimac Laurentiu la 11 Iulie 2009, ora 13:37
:)) Madalina, mi-amintesti de Creanga :))), Perju parafrazeaza pe Paunescu. pana la urma ramenem o tara de poeti intraductibili intr-un mediu prosper ca in eminescianele cugetari ale sarmanulii Dionis.
Sabau-Marius Ciprian la 12 Iulie 2009, ora 22:52
nivelul de competenta este foarte scazut in parlamentul romaniei. in alte tari parlamentarii incearca sa faca ceva pt tara dar la noi parlamentarii fura numai pt ei. dar si noi populatia acestei tari avem partea noastra de vina pt ca votam mereu aceeas oameni si partide: psd, pnl, pe base. si tot noi ne plangem ca nu avem din ce sa traimsi nivelul nostru de trai e cel mai scazut din ue. sa traiti bine in tara asta ca eu nu mai stau aici. plec si uit ca sunt roman. pa
Lucian la 18 Iulie 2009, ora 21:11
O singura observatie: Dubai nu e stat, e oras. United Arab Emirates (Emiratele Arabe Unitte) ar fi trebuit sa fie in acest top.
Stati cam rau cu geografia :)

  Inapoi la articolul Top 10 state cu cel mai mare risc de faliment

Setari Cookie-uri