Comentarii pe articolul Top 10 argumente pentru care pensiile private sunt sigure


Multe povesti

Ivan Gabriel la 9 Iulie 2009, ora 22:03
un articol cu multa vrajeala. daca nenea administratoru investeste prost banii asta e.ceea ce zice acest articol sunt niste teorii scrise frumos pe hirtie. wake up guys we live in the real world
Mihai la 10 Iulie 2009, ora 12:26
Esti tu sigur ca administratorul investerste prost? Ceva prost e in comentariul tau, dar nu e administratorul. Guess again. Pune tu intai mana pe carte si pe statisticile de piata si dupa aia stam de vorba.

Si o urare: sa ajungi sa traiesti cu pensia de la stat!
Mika la 11 Iulie 2009, ora 19:15
consider ca foarte multi dintre noi avem o parere negativa despre asigurari mai ales cele auto- unele pe buna dreptate dar asigurarile de viata sunt cu totul altceva. ganditi-va oameni buni ca firmele astea sunt obligate sa aiba un anumit capital obligatoriu dupa care sunt verificate la sange de csspp .

pe langa asta ei isi amortizeaza investitia in celputin 15 ani =ce interes ar avea sa riste in toata aceasta perioada? care e motivul pentru care oamenii din tarile civilizate apeleaza la pensii private de ani si ani de zile? vi se pare mai ok sa decida altcineva=seful= viitorul dvs financiar? ce imi ofera mie certitudinea ca seful meu o sa fie corect si o sa plateasca la timp sau ca firma lui nu o sa dea faliment? eu una prefer pensiile private cu atat mai mult cu cat sunt obligati sa mi dea cel putin suma investita, iar daca patesc ceva macar cei dragi mie nu o sa mi plateasca funeraliile si le mai las si un cadou!
Marilena Stancu la 12 Iulie 2009, ora 19:20
da, cred in pensiile private, sistemul functioneaza din 1798 - contemporan cu Napoleon... mai intai au fost asigurarile de sanatate, apoi pensiile, au invins multe greutati de-a lungul istoriei, .... daca nici aici nu mai e sigur... atunci ce o sa fac eu cu pensia de la stat dupa 30 ani de munca...si inca mai am de muncit, aici imi place suma asigurata...si dobanzile mai mari decat la banci si sigure... sistemul este aplicat in alte tari....si iata ce pensii au ...

  Inapoi la articolul Top 10 argumente pentru care pensiile private sunt sigure

Setari Cookie-uri