Comentarii pe articolul O romanca a dat in judecata PricewaterhouseCoopers pentru discriminare rasiala


romania.....trezeste-te!

Constantin Galatanu la 12 Iulie 2009, ora 18:36
Bravo ei. Sper sa castige. Pacat ca Romania nu e Anglia.In Romania legile sunt facute sa apre angajatorul si nici decum angajatul. De asta suntem unde suntem saraci si amarati. Angajatorul mai ales cel strain se umple de bani, iar angajatul abia daca are bani de pe o zi pe alta.
Marius Maxim la 12 Iulie 2009, ora 19:42
iti inteleg solidaritatea de angajat dar cazul acesta pare, mai degraba, unul de paranoia. mihaela a beneficiat de o gestionare favorabila a carierei in cadrul PWC, avand sanse destule. nu este exclus sa fi fost si ea vinovata de infatuare (sa retinem ca i s-a promis ca ar putea ajunge partener - oricarui angajat cu potential i se promite asa ceva, la fel cum napoleon spunea ca tot soldatul are in ranita sa bastonul de maresal, ceea nu inseamna ca odata auzind asta, el trebuie sa se comporte ca maresalul aratand colegilor ca el le este superior, cu orice ocazie) acum se plange de discriminare �rasiala� - ma intreb ce rasa aveau aia din biroul de la londra - or fi fost toti negri, indieni sau asiatici, de o discriminau pe biata caucaziana de origine romana...

cat despre legile din romania, iti spun ca ele favorizeza angajatul in mod ingrijorator, atata doar ca angajatul roman nu stie legile si nu stie sa-si apere drepturile pe care le are prin lege in raport cu angajatorul. mai citeste odata codul muncii la zi si te vei convinge. abuzuri, adica incalcari ale legii, insa, sunt destule, cu asta sunt de acord, dar, repet, angajatul are legea de partea sa in mare masura.
Teodorescu Mihai Eduard la 13 Iulie 2009, ora 12:49
cu legea de partea ta in romania ... m o r i !!!!

  Inapoi la articolul O romanca a dat in judecata PricewaterhouseCoopers pentru discriminare rasiala

Setari Cookie-uri