Comentarii pe articolul Andrei Sulyok, Lindab: Nu vad o cadere a pietei imobiliare in urmatorii ani in Romania


Confuzia intre preturi si piata

Alexandru Dumitrascu la 27 Martie 2008, ora 17:27
Confuzia intre preturi si piata
Faptul ca domnul Andrei Sulyok confunda nevoia de locuinte cu cererea solvabila mai treaca mearga, poate nu se pricepe. Dar sa confunzi caderea preturilor cu caderea pietei e descalificant si pentru un "imobiliar" darami-te pentru un producator de tigla. Si in definitiv daca nu vede ce vad toti, adica ca piata imobiliara e blocata si ca preturile au inceput sa scada, il cam priveste, dar de ce incearca sa-i convunga si pe altii?
Gabriel Matei la 27 Martie 2008, ora 18:46
Nu s-a facut nici-o confuzie! Omul a fost foarte clar: s-a referit numai la cateva aspecte cum ar fi pretul concurentei pe piata romaneasca (de vanzarile Lindab dansul raspunde in fata board-ului), de situatia pretului mondial al otelului care influenteaza pretul produselor Lindab la fel ca si a celorlalti concurenti (dle Dumitrascu pretul otelului n-are nimic de a face cu pretul locuintelor in rep Bananiera Romania, el se stabileste la Bursa de la Londra ). Piata imobiliara nu este blocata din contra este la fel de vie (nu a murit). Intr-adevar, poate pentru agentii imobiliari si misiti piata o fi cazut, s-o fi blocat dar ne-intermediari nu. Deci cele spuse de dl Sulyok au "lezat" indirect interesele agentiilor imobiliare si mai ale ale misitilor de tot felul!
Alexandru Dumitrascu la 28 Martie 2008, ora 15:30
Domnule Gabriel Matei, titlul articolului e clar "nu vad o cadere a pietei imobiliare".
Daca nu vede, inseamna ca sau nu se pricepe, si este firesc cu toate confuziile pe care le face, sau e ....o forma de reclama mascata.
Va sa zica dumnealui nu ...vede...nu?
Sa mearga in Florida, poate vede acolo. Mergeti si dv.
Ciprian Roibu la 28 Martie 2008, ora 17:16
nu vede o cadere a pietei imobiliare pentru ca nu vrea!!! lucrez in imobiliare si va garantez ca in maxim 1 an, piata(adica volumul vanzarilor totale pe piata) o va lua usor in jos, pentru ca preturile sunt artificial umflate ori acest lucru nu poate dura prea mult... facem un pariu, domnule Sulyok?
Doina Bacescu la 28 Martie 2008, ora 18:56
Volumul vanzarilor vor scadea..corect! Si asta in mare parte datorita politicilor bancare ce nu vor mai permite un asemenea grad de indatorare al romanului de rand. Dar de ce ar scadea preturile? Un motiv concret domnule Roibu? Nu vad de ce preturile ar scadea atata timp cat cererea este inca cu mult peste oferta. Nu am vazut inca nici un proiect imobiliar finalizat nevandut in proportii mai mari de 50%. As vrea tare mult sa va stiu opinia.
Marean sector5 la 31 Martie 2008, ora 11:31
atunci cand groapa de gunoi (Glina) devine acasa, toate proiectele imobiliare sunt vandute 50%

  Inapoi la articolul Andrei Sulyok, Lindab: Nu vad o cadere a pietei imobiliare in urmatorii ani in Romania

Setari Cookie-uri