Comentarii pe articolul Cum sa devii angajatul ideal in recesiune


sfaturi cam rupte de realitate

Rizea Cristian la 21 Iulie 2009, ora 16:48
In loc sa dea sfaturi de genul celor de la 1,4,5,6 mai bine mai dezvoltati pe langa 2,3 si 7.
Compania a facut profit in trecut, daca managerul nu-si da seama ca o parte din profitul respectiv trebuie folosit acum pentru a sustine compania... e problema lui. In loc de a face o firma puternica s-a avantat in dezvoltari fara a gandi bine inainte pasii... pentru asta nu are sens sa ne ascundem dupa cuvinte si sa bagam criza in fata pentru a fi vinovata de incapacitati manageriale ale unora sau altora.

Sa muncesti doar cand te vede seful ... bun sfat! Altfel sa stai si sa tragi chiulul... in loc sa ai ca si atitudine faptul ca seful nu este un politai ci fiecare trebuie sa-si faca treaba pentru care este platit, cat de bine poate.

Cu atitudinea, muncesc doar cand sunt vazut de sef sau trebuie zilnic sa ma incurc prin picioarele sefului sa ma remarce...

Se pare ca nimeni nu vrea sa recunoasca faptul ca criza nu e generalizata si nu afecteaza firmele in mod egal. Sunt firme care acum castiga mai bine si mai mult, care acum isi maresc cota de piata sau intra pe piete noi pentru ca au finantare si cumpara la preturi rezonabile fata de maxime ceeace atunci era exagerat de scump.

Cei care isi fac treaba in general ar trebui sa nu aiba probleme. Nici sa nu fie dati afara daca firma reduce personalul, nici sa isi gaseasca un loc nou de munca daca este disponibilizat.

Succes!

  Inapoi la articolul Cum sa devii angajatul ideal in recesiune

Setari Cookie-uri