Comentarii pe articolul Distributie de presa pe model antreprenorial: Un business de 3 mil. euro


distributie de presa

Dan_Dragan la 27 Iulie 2009, ora 16:08
majoritatea publicatiilor se vand la suprapret....ma refer la publicatiile adevarul, in special cartile se vand cu preturi intre 15 si 20 lei. poate se autosesizeaza cineva si termina cu aceste clanuri de bisnitari ! prefer sa cumpar da la un chiosc decat sa dau in plus, uneori si 50 %. acesti volanti lucreaza fara acte, fara case de marcat , la un ziar nu-ti da niciodata restul... la astfel de firme se fac foarte multi bani negrii iar evaziunea fiscala este in floare !! foarte frumos ! multumim autoritatilor care tolereaza astfel de fapte si de ani de zile incurajeaza coruptia. nu ma mir ca statul nu mai are bani...
Marincat Marion la 28 Iulie 2009, ora 14:11
Deci daca de la un business frumos si gandit ai ajuns la "autoritatile care incurajeaza...........statul nu mai are bani......" inseamna ca suntem, ca natiune, foarte redusi si facem tot posibilul sa ne plangem chiar daca un baiat mai destept a facut treaba..........e nasol daca mergem pe principiul: "aia saraci sunt prosti, iar aia bogati sunt hoti" !!
Gabriel Coja la 1 August 2009, ora 22:31
Poate ca e un "bussiness frumos", pentru "patron", dar nu se gandeste nimeni la exploatarea acelor vanzatori ambulantzi, care inafara faptului ca incep munca la 2.30am si termina la 8-9 seara pentru un amarat de ban nu mai au timp de nimic altceva. Pentru oamenii astia nu exista drept la viatza. Daca mai au si copii de crescut, totul se reduce doar la hrana, educatzia inclusiv cea parinteasca ramanand undeva in aer; si va mai miratzi de ce avem hotzi de buzunare si gashti de tzanci la 5-12 ani care te incoltzesc pe strada si'tzi iau tot ce ai de valoare.
Dl. Marion, imi pare rau s'o spun, dar cu oameni ca dvs. Romania a ajuns in halul in care se afla acum. Exploatatori lacomi si exploatatzi. Noroc pentru dvs. ca Drepturile Omului sunt egale cu zero in Romania, altfel atzi fi dupa gratii.

  Inapoi la articolul Distributie de presa pe model antreprenorial: Un business de 3 mil. euro

Setari Cookie-uri