Comentarii pe articolul Valoare nominala a actiunilor FP va fi redusa la 0,77 lei


statul va fi chemat in instanta de actionari

Ana Pop la 30 Iulie 2009, ora 11:04
ma alertez datorita faptului ca un presedinte al consiliului de supraveghere - usache face afirmatii in privinta fondului, in privinta ce va face sau nu va face statul de parca statul este ursache !!! toate afirmatiile si prostiile pe care acest domn le emite in diverse ziare si diverse situatii prejudiciaza grav actionarii si interesele acestu fond !! chiar nu vedeti asta??
apoi ministerul de finante este interesat sa se acorde dividende ca sa poate da bani la anrp ..ia dintr-o parte si da in alta dar ia tot de la actionari /ia de la cei cu actiuni si da la cei care au cerut bani !! nu vi se pare hotie ???
despagubirea a fost acordata pentru o suma (valoare) si nu pentru un numar de actiuni . in momentul in care valoarea nominala scade din vary motive, atunci trebuiesc emise alte actiuni pana la completarea sumei acordate drept despagubire.
atata vreme cat acest fond nu a fost functional si actionarii nu si-au putut fructifica ,,actiunile,, pe bursa, atunci statul este in totalitate raspunzator ca acest fond sa fucntioneze si sa-si atinga scopul pentru care a fost creeat. reducerea valorii nominale a unei actiuni dezavantajeaza pe toata lumea pentru ca din start , pe bursa orice fluctuatie in sus sau in jos se raporteaza la valoarea nominala a actiunii .
statul da dovada nu numai de neseriozitate ci chiar de subminarea si sabotarea activitatii fondului.
as dori f mult o reactie din partea dnei lulache privind acest articol .
apoi fondul - dna l lulache nu credeti ca ar trebui sa ia atitudine si sa-l mai ,,pondereze,, pe acest domn cu afirmatiile care aduc mari prejudicii noua?

de ce nu se cer titluri de stat in schimbul banilor pe care mf spune ca nu-i are?????

nu este vorba de alerta numai..este vorba de niste masinatiuni, hotie si prostie care pot prejudicia grav acest fond si scopul pentru care a fost creat

  Inapoi la articolul Valoare nominala a actiunilor FP va fi redusa la 0,77 lei

Setari Cookie-uri