Comentarii pe articolul Seful Erste, catre politicienii romani: Vorbiti mai putin si treceti la fapte


Indiscutabil , are dreptate.

la 30 Iulie 2009, ora 21:21
Are dreptate, referindu- ne la intreaga noastra experienta post comunista. Necazul este ca abia acuma ne- a apucat grija si, in atmosfera creata de presa, nu mai intelegem cine are dreptate formal si cine isi vede cu adevarat de treaba. Scocioram in tot felul de incercari de a aduce bucurie decenta in oameni si suspectam de rea credinta pe fiecare demnitar. Vreti sa faceti dreptate, atunci reveniti la 1989 si verificati cati bani a scapat printre degete fiecare demnitar, chiar daca nu se va solda mereu cu cate un dosar penal. Precis vor apare surprize mari. Va doresc succes.
la 2 August 2009, ora 09:09
Ne suparam ca unii demnitari ne spun in fata adevaruri pe care le stim dar nu ne convin ca le-a observat si altii dinafara. Care e adevarata suparare de fapt? Nu suntem in stare sa miscam nimic pentru ca toti cei din conducerea tarii urmaresc si profiturile personale din orice proiect. Ministrii nostri nu cunosc toate amanuntele despre evolutia, de fapt stagnarea productiei indiferent despre care este vorba. In agricultura suntem la pamant pentru ca pamantul este faramitat? Greseala! Nu se urmareste deloc faptul ca primarii au abuzat de Hotararea lui Iliescu de a da cate 0,5ha teren agricol celor care au muncit in colective, pana la aparitia Legii de retrocedare. Ce-au facut primarii? Au improprietarit cu acte pe toti cei care au dat spaga, pamantul nu s-a reintors in evidente dupa aparitia Legii 18, iar cei in drept de a primi pamantul prin retrocedare se judeca si acum. Asta e un abuz si degeaba ne plangem autoritatilor locale (prefecti) ca nu ni se face dreptate ci ne trimit la Tribunal. Care tribunal? Nu tot ei vor avea castig de cauza? Mie mi s-a spus in fata: Ce, tu ai banii lor? Acum cand nimeni nu mai stie unde e adevarul, cautam moduri de a rezolva,cine le cauta? Cei din M.Agriculturii sunt pusi politic in functie si nu-i intereseaza decat avantajele personale!
Industrie? Care? Numai autoturisme! Ce vor face cu ele? Daca nu sunt locuri de munca? Numai ajutoare de stat pentru toti cei care fac rost de certificate medicale pe care nu le verifica nimeni si nu sunt contestate pentru ca, nu-i asa politicienii au nevoie de voturi! Cat timp nu ne va opri cineva dinafara tarii, tavalugul distrugerii in continuare a ceea ce a mai ramas nu se va opri decat atunci cand totul va fi aplatizat pana la desfiintare!

  Inapoi la articolul Seful Erste, catre politicienii romani: Vorbiti mai putin si treceti la fapte

Setari Cookie-uri