Comentarii pe articolul Trezirea la realitate: Economia romaneasca pica examenul cu FMI


criza planetar n viziunea lui albert einstein

la 31 Iulie 2009, ora 04:06
criza planetar n viziunea lui albert einstein
"s nu avem pretenia ca lucrurile s se schimbe dac tot timpul facem acelai lucru.

criza este cea mai binecuvntat situaie care poate apare pentru ri i persoane, pentru c ea atrage dup sine progrese.

creativitatea se nate din necesitate precum ziua se nate din noapte. n perioada crizei se nasc inveniile, descoperirile i marile strategii. cine depete criza se depete pe sine nsui, fr a rmne "depit".

cine atribuie crizei eecul, i amenin propriul talent i respect mai mult problemele dect soluiile. adevrata criz este criza incompetenei.

problema persoanelor i a rilor este lenea i indiferena pentru a gsi soluii i ieiri din astfel de situaii. fr criz nu exist duel, fr duel viaa este o rutin, o agonie lent. fr criz nu exist valoare. n perioada crizei nflorete ce e mai bun n fiecare....

dac vorbim de criz o promovm iar tcerea este o exaltare a conformismului... n loc de acestea, mai bine s muncim. s terminm odat cu singura criz amenintoare: tragedia de a nu dori s luptm pentru a o depi"
albert einstein
Zaharia Mardale la 31 Iulie 2009, ora 11:59
Pentru ca omenirea sa progreseze este nevoie de o revolutie.
Societatea moderna bazata pe consum...a consumat cam totul....
Marius Maxim la 1 August 2009, ora 13:07
cand vine vorba de progresul omenirii, cuvantul revolutie aprinde in mintea omului de rand flacara imaginilor incendiare ale revolutionarilor de tip che guevara, robespierre, lenin si iliescu, leaderi care au condus populatii inapoi cu secole, chiar milenii, nu inainte. societatea moderna nu mai e demult una de consum... in rest, daca evitam conotatiile aratate ale conceptului de revolutie, utilizandu-l cu grija si constient, sunt total de acord. mai ales cu einstein de mai sus.

  Inapoi la articolul Trezirea la realitate: Economia romaneasca pica examenul cu FMI

Setari Cookie-uri