Comentarii pe articolul Un investitor imobiliar: Daca nu era Prima Casa, vindeam dublu


Cat costa un OZN?cat vrea un dezvoltator imobiliar din Romania lui 2009

Panaite Constantin Ion la 4 August 2009, ora 22:21
Motto: "Un investitor imobiliar :Daca nu era Prima Casa vindeam dublu" afirmatia , dupa opinia mea, de domeniul SF apartine lui Be Igloo care a pierdut 80% dintr un numar de 35 de clienti potentiali cu care era pe cale sa incheie cate o tranzactie de vanzare cumparare de apertamente din portofoliul contractat cu 7 dezvoltatori de proiecte imobiliare .Cum si cat a costat aproximativ un apartament ne spune insusi autorul articolului adica circa 64000 euro ,sursa de finantare o constituie un credit exterm de cca.1600000 euro pentru 25 de unitati locative,in cazul de fata apartamente.
Suma chiar daca nu ar include tva si fara tendinte meschine din partea mea indica un pret pe mp de cca. 770 euro/mo construit cu finisaje incluse inclusiv parcarea subterana a unitatilor locative colective.
Cu cat se vinde un asemenea apartament , simplu cu cca. 2250 euro mp. pret ce nu include tva...
morala demonstratiei meleeste: un OZN era mai ieftin ...
Acum ce legatura are OZN ul cu Prima casa , foarte simplu si ma adresez cumparatorilor ...nu dau nume ci doar ma gandesc la cei enumerati in cuprinsul articolului : domnilor intre un apartament si un OZN ce alegeti ?!!!
Raspunsul meu ar fi simplu: OZN numai pe simplu motiv ca nu are nevoie de LOC DE PARCARE ...
ps: ar trebui sa le spuna cineva acelor developeri care vand asemenea unitati locative la un asemenea nivel alpretului de vanzare ca este CRIZA ba mai rau RECESIUNE ...

  Inapoi la articolul Un investitor imobiliar: Daca nu era Prima Casa, vindeam dublu

Setari Cookie-uri