Comentarii pe articolul Criza a topit 45% din profitul celei mai mari companii din Romania


Nu ma mira!

Ingrid Diamandi la 5 August 2009, ora 16:55
Eu cred k a mai scazut si datorita lipsei de respect care o au angajatii fata de clienti... Pe mine m-a facut cu ou si cu otet o angajata in urma cu cateva luni ... nu e de mirare k pierd clienti!
Din cate am inteles, a fost data afara... dar e suficient una sa se comporte k atare... the word spreads... si clientii se duc la competitie... :(
O zi buna
Manda Georgeta la 6 August 2009, ora 09:15
Mai bine Petrom s-ar achita de obligaiile pe care le are pentru fotii i actualii angaai, dndu-le drepturile bneti care li se cuveneau i pentru care au procese ctigate n instane. Normal c "au profit" dac au nu au dat drepturile oamenilor atia ani. Uzeaz de toate chichiele judiciare posibile pentru a amna sau a nu da oamenilor drepturile bneti.De modul haotic cum s-au fcut disponibilizrile nici nu mai discut.
Maria Popa la 6 August 2009, ora 10:41
Doamna trebuie iertata. Oricum a fost pedepsita. Dar la ce salarii sunt la statiile PECO nu stiu cu cine pot fi comparati, poate cu croitoresele. Croitoresele cos, pe cand salariatii PECO vand la casa, curata WC-urile, fac curat, adica tot. Salariile lor sunt in jur de 5-6 mil. vechi.
Profitul putea fi mai mare (sau posibil sa fie mai mare dar sa nu fie declarat), daca firmele terte care lucreaza in rafinarii ar fi firme romanesti. Nu, firmele sunt austriece (sefii austrieci, servicii foarte scumpe platite de PETROM, deci este o metoda de a scoate banii din tara); un salariat austriac este platit inzecit fata de un salariat roman, care presteaza aceeasi munca. Au regimuri separate si sa stiti ca romanii sunt mult mai pregatiti d.p.d.v. profesional. Ei fac in Austiria scoli de cateva luni si vin ca specialisti in Romania. Specialisti pe spalari, specialisti pe izolatii, pe schele, toti sunt specialisti.
Ei nici macar nu au o traditie in cee ce priveste petrolul. Dar asta e. Traiasca Luca, care dupa ce va muri sa vedem ce poate lua cu el din toata averea monstruasa pe care a strans-o.

  Inapoi la articolul Criza a topit 45% din profitul celei mai mari companii din Romania

Setari Cookie-uri