Comentarii pe articolul LiveText: Romania, in recesiune severa. Maximul va fi atins in urmatoarele doua sau trei trimestre. Cititi pe Wall-Street concluziile misiunii FMI


guvern repetent

Blaga Alexandru la 10 August 2009, ora 14:09
La niste astfel de cifre nu mai poti sa invoci mostenirea trecuta.
Incompetenta actualului guvern este izbitoare.
Romania este condusa de o sleahta de baroni locali ce si-au impartit tara in feude cu binecuvantarea lui Boc,Geoana si Basescu stand cu gura deschisa larg la conductele financiare ce veneau de la centru.
Comedia sortii face ca aceste conducte sa fie secatuite si desi baronii stau in pozitia corespunzatoare de asteptare,cu gurile si buzunarele larg deschise, pe conducte se aude ecoul prostiei si lacomiei lor.
E trist ,dar adevarat.
Tara trece prin momente foarte delicate si tocmai acum e condusa de cine nu trebuie.
Tare pacat.
E si vina noastra,a alegatorilor aici. Votam FSN-ul (fie el PSD sau PD) de 20 de ani si nu ne-am saturat de lacomia si ...nu prostia, ci reaua lor credinta si nepasare fata de tara asta.
Stancu Marian la 10 August 2009, ora 14:58
Bey Blaga, lasa poezia, ca nu ai pe cine altcineva vota! Pe liberali, care aseara povesteau de solutii sociale (adica opusul principiilor lor?!).
Dobrescu Corin la 10 August 2009, ora 15:57
Stimate Marian, politica nu se face la televizor... Iar schimbarea nu sta in a da vina pe eterna proasta mostenire ci a ma face ca simt, contribuabil fiind, mai sigur, mai comod, mai bine (intr-un cuvant) intr-o tara pe care o percep ca fiind anti-guvernata , adica guvenata nu in intersul ei si in interesul celor de la putere. Toate folositoare...
Virgil Enusca la 10 August 2009, ora 18:17
Coruptia este implementata pina in maduva oaselor in trupul si sufletul Romanului ca a inceput sa creada ca asa este normal .La omul sarac si parvenit este cel mai usor de corupt si sa fie manipulat,de aceia am ajuns sa credem ca asa este normal am ajuns niste hiene ne sfisiem uni pe alti Pacat de aceasta Tara pe care altii si au dat viata pentru ea.

  Inapoi la articolul LiveText: Romania, in recesiune severa. Maximul va fi atins in urmatoarele doua sau trei trimestre. Cititi pe Wall-Street concluziile misiunii FMI

Setari Cookie-uri