Comentarii pe articolul Prima Casa - Cat dureaza contractarea unui credit si care sunt pasii


dureaza

Eu Eu la 18 August 2009, ora 14:41
Deci, vreo 2 saptamani dosarul se plimba banca-fond, fond-banca + cat dureaza sa-ti aprobe banca la care ai depus = vreo luna jumate' . No fain! Foarte eficient!
Ana la 19 August 2009, ora 15:31
eu am deja dosarul depus la una dintre bancile participante si maine fac o luna .....asa ca eu chiar daca am gasit casa nu ma poate astepta proprietarul inca o luna...mi se pare destul de absurd sa astepti 2 lunai sau poate chiar mai mult sa ti se aprobe un credit pe care la final daca tragi linie il dai dublu.......
Stan Ana Maria la 25 August 2009, ora 13:44
S-ar putea sa dureze pana la 3 luni, nu 1 luna si o saptamana. Mare atentie la termenele din ante-contract.
Raluca la 25 August 2009, ora 15:32
eu am aproape o luna si mi se pare ok cum a decurs treaba ! sunt 3 pasi ai bancii :eligibilitatea, juridic,evaluare si dupa toate astea ai aprobarea bancii . Dupa aceea dosarul pleaca la Fondul de Garantare! maine se fac 5 zile si sa vada daca primesc raspuns ! tin sa precizez ca antecontractul l-am facut pe 60 zile , pentru ca si un credit normal dureaza la fel de mult ! de ce in acest program ar trebui sa dureze mai putin ?! nimic nu ne convine ...
Loredana la 28 August 2009, ora 10:35
Dupa ce a durat 1 luna si o saptamana ( cu interventii non stop la banca ) , acum doasrul se afla la Fondul de Garantare, si in loc de 5 zile dureaza 15 zile doar aprobarea. Noi avem dosarul al Fond de 7 zile si azi am mers personal si am intrebat si ne-au spus ridicand din umeri " ca ei asa lucreaza" si dosarul v-a fi gata abia peste inca 7 zile, ( in total 15 zile doar aprobarea).
Mi se pare bataie de joc. Nu exista termene legale pe care sa le respecte
Loredana la 28 August 2009, ora 10:41
Dupa ce a durat 1 luna si o saptamana ( cu interventii non stop la banca ) , acum doasrul se afla la Fondul de Garantare, si in loc de 5 zile dureaza 15 zile doar aprobarea. Noi avem dosarul la Fond de 7 zile si azi am mers personal si am intrebat si ne-au spus ridicand din umeri " ca ei asa lucreaza" si dosarul v-a fi gata abia peste inca 7 zile, ( in total 15 zile doar aprobarea).
Mi se pare bataie de joc. Nu exista termene legale pe care sa le respecte si absolut nimanui nu ii pasa de acest lucru. Asa ca ii rog pe domnii care scriu articole fara sa se informeze intai ...sa nu mai induca lumea in eroare cu tot felul de aberatii stupide.
Marcel la 4 Septembrie 2009, ora 13:11
Salut.eu am dosarul la fondul de garantare de 17 zile si nu am primit nici un raspuns.sa nu mai zic ca termenul limita din antecontract pentru finalizarea dosaruli este 30 septembrie.tinand cont de faptul ca cel mai devreme o sa primesc raspuns de fo0ndu de garantare pe7(sper).Imi ajung pe urma 22 de zile pentru finalizarea dosarului????????De ce dureaza asa mult la fondul de garantare?Cum putem verifica in ce stadiu e dosarul nostru la Fondu de garantare?????
Anca Ania la 7 Septembrie 2009, ora 13:14
La mine a durat 1 luna si o saptamana pana mi-a fost trimis dosarul la Fond.Am 9 zile lucratoare de cand a ajuns la fond si inca nu am prmit nici un raspuns.Mi se pare bataie de joc toate legile astea date de statul roman, care in loc sa ajute oamenii mai mult ne incurca.Riscam sa pierdem si un avans de 1500 euro.As ruga ca acei domni care scriu tot felul de articole si dau tot felul de declaratii referitor la creditul prima casa, sa se documenteze in primul rand si dupa aceea sa vada daca mai pot spune ca un raspuns de la fondul de garandare se obtine in MAXIM 5 ZILE LUCRATOARE.Astazi mi s-a spus si de la banca unde am aplicat ca ei un au dreptul sa sune la fond decat directorul de banca si nici el nu are voie sa intrebe decat de un singur dosar pe zi!!!!!!!!!!!!!!!! Mi se pare o absurditate....dar trebuie sa tinem cont ca traim in Romania....... tara tuturor "POSIBILITATILOR"!!

  Inapoi la articolul Prima Casa - Cat dureaza contractarea unui credit si care sunt pasii

Setari Cookie-uri