Comentarii pe articolul Simona Veteleanu, TravelBiz: Lipsa de credibilitate va falimenta multe agentii de cartier


e de inteles

Dorina la 18 August 2009, ora 16:05
pai acum agentiile astea de turism mai au o problema: apar sistemele de rezervari hoteliere online. Am si eu o firma, nu foarte mare, si am stabilit al doilea team-building pentru angajatii mei. Am facut toate rezervarile sistemul online captaingo punct com si am ramas surprins cat de repede se misca lucrurile. Am completat cateva campuri pe site, am platit, rezervarea mi-a fost confirmata in maxim 30 de minute. Si mi-a placut ca vin cu recomandari bune. De fapt mi-au dat si ideea de a face un team-building de echitatie. Prin ei am gasit un loc frumos pe unde prin judetul Mures. A meritat toti banii.
Tomescu Ruxandra la 18 August 2009, ora 21:22
Nu exista o regula, si firme cunoscute vand "tepe", mai ales all inclusive si te trezesti ca de fapt e semi all inclusive. Nu vreau sa dau nume sa fac publicitate negativa.
Doamna care face aceste afirmatii cred ca studiat NLP pentru ca manipuleaza oamenii intr-o anumita directie si anume a neincrederii in firmele mici si a increderii absolute in cele mari.
Contractele de turism sunt subrede, nu specifica in detaliu ce primesti pt ce platesti, asa incat totul este discutabil fiind emis numai verbal.
Anonim la 11 Septembrie 2010, ora 00:02
Atata spun: daca nu ar fi acei revanzatori, mici....cum sunt numiti, cei mari nici n-ar mai exista, sau ar exista dar veniturile lor vor fi foarte mult diminuate.
Sunt de acord cu cele spuse de Ruxandra Tomescu referitor la persoana drei/dnei S. Veteleanu.
Simona la 17 Martie 2011, ora 19:23
Nu am redus nici numarul de angajati, nici salariile ca metoda de reducere a costurilor deoarece in aceasta perioada ai nevoie de personal cat mai motivat
...Ma face sa rad afirmatia d-nei Veteleanu! In primul rand, daca ar trebui sa caracterizez TravelBiz in cateva cuvinte, acestea ar fi neseriozitate si lipsa de respect fata de clienti. Aceasta a fost experinta mea cu aceasta agentie in calitate de responsabil HR la o companie din Rm. Valcea. Nu stiu daca d-na Veteleanu e la curent cu atitudinea angajatilor, dar eu am taiat TraveBiz de pe lista potentialelor agentii de turism la care as putea apela.

  Inapoi la articolul Simona Veteleanu, TravelBiz: Lipsa de credibilitate va falimenta multe agentii de cartier

Setari Cookie-uri