Comentarii pe articolul Ce urmeaza pentru afacerea cu restaurante La Mama


jalnice

Octavian Mailat la 1 Aprilie 2008, ora 23:20
jalnice
am lucrat acolo ,unde tipsul tau este de doar 40% (din 100%)pt ca restul de tips tr sa acopere si salariile altor persoane care sunt jalnice, mi se pare normal sa rupi spinarea unui angajat ca sa te faci tu mare si sa ai cat mai multe centre.
personalul vai de el dupa 16 ore de munca ,asa ca nu dati din nas ca ospatarul este nervos, ca doar este supra dimensionat si face mai mult decat trebuie

eu am lucrat 3 luni si mi-am dat demisia.

iar conducerea de o inganfare totala parca erai scalv nu angajat.

p.s acolo nu o sa pap never .
Magdalena Grigoras la 2 Aprilie 2008, ora 11:53
m-as bucura sa vada multi oameni ce ai scris tu aici...

  Inapoi la articolul Ce urmeaza pentru afacerea cu restaurante La Mama

Setari Cookie-uri