Comentarii pe articolul Top 10 cele mai ieftine carduri de credit


Abordare simplista

Munteanu Adrian la 19 August 2009, ora 13:38
Cred ca ar fi trebuit analizate si costurile pe care folosirea acestor carduri le implica. Cimisioane la cumparaturile online, comusioanele de folosire in straiinatate, comisioanele de convergenta a monedei n euro spre exemplu atat la nivel national cat si international. Simpla mentiune a dobanzilor pare copilareasca atunci cand luam in discutie costurile pe care folosirea unui card le implica.
Nicusor Card la 19 August 2009, ora 14:06
Ba chiar nu e simplista de loc. Cel mult simplificatoare. Dobanda ramane cel mai semnificativ cost atasat unui card de credit, iar date comparative pe DAE nu exista. Ca urmare, ordonarea dupa dobanda e un demers informativ foarte corect. Super!
Bram la 19 August 2009, ora 20:37
Dragilor,
Ideea de cost - recter DAE - este o abordare extrem de non-conformista mai ales ca pe un produs revolving DAE nu are nicio relevanta, mai ales daca utilizatorul INTELEGE cardul si mai ales FUNCTIONALITATEA sa.
Ca urmare ceea ce mentiona Adrian este perfect valid si anume poate un plastic cu un "DAE asa zis" mic poate fi utilizat fara a avea posibilitati de programe speciale (rate fara dobanda, bonus-uri platite sub forma de puncte si utilizabile la plati facturi sau cumparaturi viitoare, campanii pe segmente de produse in diferite tipuri de magazine, facilitati legate de calatoriile in care plasticul e utilizat la plati, cazari, rezervari) poate sa apara in viziunea clientului DOAR ca o sursa de bani pentru care plateste un "DAE MIC" dar niciodata nu va constientiza adevarata utilizare a cardului si anume rezerva de bani. Realmente rezerva. Nicusor Card sorry....dar..
Marius Maxim la 20 August 2009, ora 10:17
dobanda ne arata costul creditului nu al cardului. primul comentator are dreptate. eu utilizez un card cu dobanda foarte mica, dar cu comisioane mari, in consecinta voi renunta la el.

daca rambursezi in perioada de gratie, cardul nu te costa practic decat comisioanele. acolo se vede cat de ieftin e cardul.
Marin Eugen la 20 August 2009, ora 14:00
De fapt la noi trebuie sa te interesezi inainte foarte bine de comisioane si taxe inclusiv de cele ascunse, cum ar fi "politica bancii" si dupa aceea sa vezi cum functioneaza. Cred ca este tara unde inghitim orice fel de comision, ciar daca nu e prevazut de legislatie bancile il inventeaza, si cel mai dureros este ca au "dreptul" peste legislatia in vigoare sa modifice regulile in timpul jocului, te mai trezesti cu ceva attachament de comisioane, si nu poti sa zici nimic, pt ca banca normal te-a legat de glie.

  Inapoi la articolul Top 10 cele mai ieftine carduri de credit

Setari Cookie-uri