Comentarii pe articolul De la vanzari de multinationala la boutique cu produse cosmetice artizanale


Eu as fi inceput atlfel !

Vavure Cristian la 24 August 2009, ora 14:09
Mai sunt si alte solutii in aceasta afacere de vinzari ! Eu as fi demarat altfel afacerea si astazi as fi avut alt nivel de vinzari !
Ar fi bun si un magazin online dar probabil ca nu sunt bani ....
B Dana la 24 August 2009, ora 19:27
Da, de un magazin online vroiam si eu sa intreb daca exista? Presupune ceva de investit, dar cred ca acum e momentul ideal de investit in asa ceva, mai ales ca piata online e in continua crestere, mai ales la astfel de produse, iar pretul pt un site a scazut simtitor. Felicitari si mult succes!
Sorin Patrascu la 26 August 2009, ora 17:31
Salut si multumesc pt comentarii.
Varianta pt vanzari on-line am exclus-o doecamdata pt ca doresc ca oamenii sa intre in contact direct cu toate produsele si cu atmosfera din magazin. Consider ca asta convinge si are un impact mai puternic.
Oricum, e o varianta de luat in calcul.

Multumesc!
Magda Dobrin la 28 August 2009, ora 09:18
Intr-adevar, atmosfera din magazin e incantatoare iar produsele sunt de calitate. Felicitari, Sorin!
Magda Dobrin
Vivian Diaconescu la 3 Octombrie 2009, ora 22:05
Felicitari pentru initiativa! Faptul ca ai ales o gama de produse si un brand de inalta calitate it face cinste deoarece tintesti acel segment de clienti care doresc sa se respecte si in opinia mea este provocarea cea mai "nobila" pe care ti-o puteai asuma. Nu ai fi fost tu insuti daca nu ai fi incerca debutul in "stil mare", amprenta Mediplus nu iese cu una cu doua insa afacerea antreprenoriale te invata rapid sa gandeste de multe ori inainte de a pune potul pe masa de joc a afacerii. Te felicit pt magazinul din centru, am sa trec sa il vizitez. Cred ca magazinul tau care are o locatie premium poate juca rolul de show-room atat pt clientii potentiai cat si pentru potentiali parteneri si acum ai putea sa ataci si o strategie de extindere a afacerii pe colaborari de tip shop-in-shop. Aceasta strategie de distributie poate targeta atat Bucurestiul cat si cele mai mari 5 orase in care segmentul premium de clienti targetat de tine exista si face cel putin tentanta de incercat pe o perioada de proba colaborarea cu tine. Investitie financiara mica pt stand de expunere a produselor cat si a stocului de prezentare iar costurile sunt 100% variabile daca reusesti sa gasesti partenerii potriviti. De facut training personalului de acolo te stiu mai mult decat capabil asa ca nu vei avea probleme sa ii intruiesti iar de motivat sunt convins ca furnizorul te va sprijini cu produse la preturi subventionate. Si nu in ultimul rand eu cred cu tarie ca in zona premium, in cazul produselor al caror brand nu are notorietate, reteta succesului este sa faci sampling catre clientii din segmentul target pt ca acesti clienti sunt satui de ambalaje frumoase cu continut de 2 lei... Promit ca o conving si vin cu sotia daca ne inviti la primul sampling, sunt convins ca va avea succes. Sa ne anunti cand vinzi primul milion de Euro sa te sarbatorim!

  Inapoi la articolul De la vanzari de multinationala la boutique cu produse cosmetice artizanale

Setari Cookie-uri