Comentarii pe articolul Geoana vrea suspendarea platii creditelor la banci pe 12 luni pentru IMM-uri


Buna Idee

la 25 August 2009, ora 16:57
Ideile sunt foarte bune, speram sa se si aplice ca atare, nu sa fie doar o ametire preelectorala. Firmele intampina intradevar mari greutati si cu plata datoriilor catre stat, si cu creditele catre banci. Pana acum firmele s-au ales din partea guvernului cu forfetar si nededuceri de cheltuielil, iar din partea bancilor cu rate majorate nesimtit.Insa orice ar spune Pogea, ca doar cativa contribuabili mari aduc bani la buget, fara micii intreprinzatori bugetul va fi praf!
G Tavi la 25 August 2009, ora 17:59
Acei asa-zisi mari contribuabili mari aducatori de bani la buget, stalpii economiei romanesti, cine sunt? nu cumva marii datornici la buget?
statistica nu minte, iar daca dom Pogea ar citi un pic statisticile, ar vedea ca 99% din economia tarii e formata din IMM-uri.
Pruteanu Catalin la 26 August 2009, ora 13:22
Este foarte normal sa se emita un pachet de masuri pentru relansarea IMM-lor.
In schimb trebuiesc analizate mai departe aceste propuneri de suspendare a platilor la principal de catre IMM pentru imprumuturile bancare din perspectiva liniilor de finantare pe care bancile le contracteaza la alte institutii financiare si care au termene stricte de rambursare. Sunt bancile in masura sa suporte aceasta perioada de gratie propusa IMM-lor si totodata sa asigure rambursarea creditelor contractate catre institutii finaciare?
la 26 August 2009, ora 16:54
"Pruteanu Calin" Bancile de la noi, la cat au jumulit, sunt in stare. In tarile unde nu si-au permis sa jefuiasca pana acum in asa hal, probabil ca n-ar fi.

  Inapoi la articolul Geoana vrea suspendarea platii creditelor la banci pe 12 luni pentru IMM-uri

Setari Cookie-uri