Comentarii pe articolul Patriciu: In Romania, criza economica tine de "prostia politica"


Mesaj pt dl Patriciu

Virlan Constantin la 28 August 2009, ora 11:24
Mesaj pt dl Patriciu

Dl Patriciu daca intr-adevar crede in ce spune ar trebui sa si puna in practica convingerile sale. Paradoxal el poate mai mult decat clasa politica sfasiata de nesfarsite campanii electorale sau interese meschine.
Cum ? Prin referendumuri pe teme clare. Daca vedem ca nu se vrea si nu se poate rezolva altfel, atunci foarte multe probleme, inclusiv si birocratia se poate reglementa prin referendumuri. Mai sunt tari in care prin Constitutie se prevede clar cate posturi se schimba in stat la schimbarea puterii. De ce nu am incerca si noi astfel de teme. (birocratie, parlament, impozitare, ca prea se schimba des) Dl Patriciu, daca intradevar vrea sa nu fie identificat cu �prostia politica� adica cu cei care vorbesc de toate pentru toti si bune si rele dar nu fac nimic clar, atunci sa treaca la treaba. .. Acum e momentul.
Multi ar vrea dar nu au resurse, iar cei care au ....
Burtea Corina-Elena la 30 August 2009, ora 10:54
Nu ma prea intereseaza ce crede Patriciu. Sa-si dea afara angajatii, daca vrea!
Piscanu Eugen la 31 August 2009, ora 09:37
dl. Patriciu este un mare ginditor si un mare profitor. Daca platea la stat toate penalitatile si cumpara un combinat la pret normal traiau toti bigeatrii si noi pe linga ei. El a vindut ce a luat degeaba cu 2 miliarde( ca multi altii de altfel) si acum i se pare ca e cel mai tare analist.
Stefan Alexandru la 31 August 2009, ora 13:07
Dl, Piscanu, de ce nu a vandut si statu' tot pe 2 miliarde macar ceva ce valora de 10 ori mai mult? (Petrom)
Petromidia nu avea nici macar un put petrolier. Dl Patriciu intr-adevar a facut o super afacere si pt asta-l respect. Amintiti-va ca acel colos era pus in permanenta pe diverse liste a lu Cosa & stuff pt lichidare, adica fier vechi!!!

Eu nu vreau sa tin in carca atatia bugetari, stimate Domn. Am nevoie doar de profesori motivati, de medici care sa nu fie nevoiti sa apeleze la mila pacientilor, politisti de asemenea si cam atat.

Dar noi cum suntem romani, e musai sa ne contrazicem mereu. Nu ne intrece nimeni la polemici ...

  Inapoi la articolul Patriciu: In Romania, criza economica tine de "prostia politica"

Setari Cookie-uri