Comentarii pe articolul Topul celor mai profitabile banci pe anul trecut


SocGen, BRD si restul lumii

Nicolae Marian la 6 Aprilie 2008, ora 10:03
SocGen, BRD si restul lumii
BRD - ul nu este altceva decat varful de lance al fostului imperiu francez.
Am nesansa de a fi client al bancii BRD Groupe Societe Generale.
Aceasta banca isi permite sa-si bata joc in ultimul hal de proprii clienti.
Am sa va dau si explicatia:
Nu am nici un credit la sus numita banca, am doar depozite. Ca atare ar trebui sa se comporte cel putin civilizat daca am optat pentru serviciile dansilor. Problema vine de la un cont ramas deschis cu card atasat. Am incercat de mai multe ori sa renunt la acest cont pentru a nu mai plati asa zisele costuri de administrare. Asa cum stie toata lumea, daca ai un cont in oricare banca, trebuie sa platesti bancii o suma modica. Sunt de acord cu acest lucru. Problema vine de la GRIJA acetei banci de a nu-mi inchide contul deliberat, pentru a ma mai stoarce de bani in continuare. BRD SI-A PERMIS EFECTIV SA-SI BATA JOC DE MINE PRIN REFUZUL VOALAT DE A NU-MI INCHIDE ACEST CONT, CARE LE GENEREAZA PROFIT. MI-AM EXPRIMAT CEREREA LA UN GHISEU BRD DIN DELFINULUI UNDE MI S-A SPUS CA NU ESTE IN REGULA DEOARECE NU DANSII SE OCUPA CU ACEST LUCRU. M-AU TRIMIS LA PIATA VICTORIEI UNDE AM PRIMIT ACELASI RASPUNS, TRIMITANDU-MA PE DOROBANTI. AM FOST PE DOROBANTI UNDE MI S-A SPUS CA NU DANSII DE OCUPA CI SUCURSALA DE LA CARREFOUR MILITARI. GHICITI CE? AM FOST SI ACOLO. ACELASI RASPUNS. AM FOST TRIMIS LA BRD PE IULIU MANIU.
STUPOARE, DUPA CE AM CONSUMAT ZECI DE LITRI DE BENZINA, LA BRD IULIU MANIU, MI-AU SPUS SA MERG DIN NOU PE DELFINULUI.
NORMAL AM FACUT O CRIZA DE NERVI, I-AM INJURAT PE TOTI ANGAJATII DE LA BRD SI I-AM AMENINTAT CU MIJLOACELE MEDIA. INTR-UN TARZIU, DUPA VIZITA LA 5 SUCURSALE BRD SI UN SCANDAL MONSTRU IN INCINTA BANCII, MI-AU ANULAT SI CONTUL SI CARDUL...
CREDETI CA S-A SFARSIT? GRESITI.
CARDUL PENTRU CELALAT CONT PE CARE IL MAI AM INCA LA BRD NU MI-A FOST INNOIT AUTOMAT, IAR CARDUL VECHI MI S-A CONFISCAT CAND AM INCERCAT SA FOLOSESC UN ATM BRD.
EXPLICATIA FIIND CA ASA ESTE PROCEDURA STANDARD...
DIN LUNA IANUARIE PANA IN LUNA MARTIE 2008 MI S-AU ELIBERAT 5 (CINCI) CARDURI PENTRU ACELASI CONT, NICIUNUL NEFIIND VALABIL.AM FOST TAXAT DE FIECARE DATA. PENTRU ELIBERAREA ACESTUI CARD. NICI ACUM NU FUNCTIONEAZA CEL DE-AL CINCI-LEA CARD.
HOTILOR, HOTILOR, HOTILOR.

  Inapoi la articolul Topul celor mai profitabile banci pe anul trecut

Setari Cookie-uri