Comentarii pe articolul Parcari inteligente in Bucuresti


ce blocheaza consiliul general face primarul din 6

Sragher Peter la 4 Septembrie 2009, ora 06:30
ma bucur sa aud ce face primarul din sectorul 6. bravo lui. incearca sa rezolve problema parcarilor, pe care pana acum primarii au incercat s-o rezolve reducand din trotuare si creand parcari.

initiativa inceputa in sectorul 3 de primarul negoita, a fost preluata de toate celelalte sectoare, indiferent de culoarea politica. deci se poate sa fii gospodar, sa apreciezi ce face celalalt si sa faci si tu.

ar fi bine sa se intalneasca mai des cei sase primari, cu sau fara oprescu, ca sa mai discute si sa aplice ceea ce face bine unul in celelalte sectoare.

sa nu uitam cu in urma cu o vreme, primarul sorin oprescu a propus rezolvarea, macar partiala, a problemei parcarilor, prin parcari din acestea inteligente - pe care le-am vazut la new york -, dar consiliul general al municipiului bucuresti, dominat de pdl si psd i-au aratat muschii lui oprescu si i-au refuzat proiectul. de ce sa nu se faca parcari mai scumpe, in ani mult mai multi, daca se poate, eventual cu firmei prietene, de unde iese banutu.

cu atat mai de laudat este initiativa primarului din 6. bravo. oamenii o sa te realeaga, daca vad ca faci de trebuie si ar fi fost nevoie sa faca ceilalti primari inaintea ta.
Meteo la 4 Septembrie 2009, ora 12:02
Dle Sragher, ce face acum Poteras este printre PUTINELE lucruri de cand este primar. Nu laudati un puturos...va rog !

  Inapoi la articolul Parcari inteligente in Bucuresti

Setari Cookie-uri