Comentarii pe articolul BNR vrea sa afle preturile reale din piata imobiliara romaneasca


In sfarsit

Alexandru Dumitrascu la 9 Aprilie 2008, ora 09:30
In sfarsit
Si cum se vor mai putea face prognoze din burta gen "analistii .... prognozeaza pentru anu ...o crestere de ...%"??? Si in definitiv pana acum cum le-au facut, si cum a fost posibil ca publicatii relativ serioase sa le preia fara discernamant?
Bogdan B la 9 Aprilie 2008, ora 12:47
Da totul sa facut din burta pana acuma, asta pentru a manipula cumparatorii sa dea mai multi bani... ceva de genul cumparati acum peste o luna nu o sa va mai permiteti. Cam toti am inghitit aceasta teapa, o sa vedeti in cativa ani consecintele acestei politici de imbogatire peste noapte: mii de familii ramase in starda, executate cu locuintele luate de banci pentru ca nu mai au puterea sa acopere rata lunara. Nu inteleg de ce nu sa intervenit pana acuma, oare nimeni nu tine si cu noi muritorii de rand. Oricum aceasta monitorizare ceruta de BNR nu inseamna neparat un control al pietei.
Marean sector5 la 9 Aprilie 2008, ora 13:24
de ce nu-l intreaba Isarescu pe zilisteanu ?
Aurel la 16 Ianuarie 2009, ora 10:35
pacat ca aceasta populatie ...."naiva "care a cazut in ghearale datoriei o sa plateasca scump.romanul nu se lecuieste de venituri rapide "(imbogatire )"si inca de unde de la ...banca.

  Inapoi la articolul BNR vrea sa afle preturile reale din piata imobiliara romaneasca

Setari Cookie-uri