Comentarii pe articolul FMI a decis: Mai da bani Romaniei


Ne inglodam in datorii...

Lungoci Adrian la 22 Septembrie 2009, ora 10:55
Se fac datorii externe imense, pe care nici nepotii nostri nu le vor putea achita. Oare Guvernul nu isi da seama ca o sa ajungem un sta controlat de marii finantisti? Chiar nu mai exista un simt al realitatii la cei care ne conduc? Goana dupa ciolan a facut sa nu se mai tina cont de nimic. Deviza Guvernului se pare ca este "Vindem tot si facem datorii". Ar trebui sa trebui sa dea socoteala candva...
Man Sorin la 22 Septembrie 2009, ora 11:06
da, bine punctat... ne inglodam in datorii! Banuim cu totii la ce vor fi folositi acesti bani, pe langa plata salariilor bugetarilor si a altor "furtisaguri". Din pacate ne vindem ieftin, o sa fim la picioarele celor mari si cu bani. Avem o clasa politica profitoare, incompetenta si extrem de periculoasa pentru romanul de rand. Sincer, ma tem extrem de mult de ce viitor vor avea copiii mei in tara asta!
M. Andrei la 22 Septembrie 2009, ora 11:19
Stai.. ca asta nu e nimic. In curand, cedatul mostenirii la copiii nostri va fi impozat de statul roman, ca doar trebuie sa ne aliniem dupa UE.

Deci.. ai apartament de 100.000EUR, parintii tai mor de batranete.. iar pt faptul ca mostenesti apartamentul, vei ajunge sa ramai cu 80.000EUR din care 20.000EUR ii dai statului..
Rada Romeo la 22 Septembrie 2009, ora 11:43
noi sa fim sanatosi...ca belelele curg
la 22 Septembrie 2009, ora 17:28
Imi pregatesc copilul pentru a se scoli in strainatate , dupa care categoric va ramane acolo, aici nu are nici un viitor. Toate eforturile financiare sunt indreptate in acesta directie .
Danila Gheorghe la 22 Septembrie 2009, ora 17:29
Nu-mi dau totusi seama cum de l-au convins ! Sa recunoastem ca la usa lor bat multe tari ,unele mult mai mari si mai tentante pentru marii finantisti si apoi mai e ceva un zgarciob de finantist nu-ti da daca stie ca n-ai de unde sa-i dai inapoi !

  Inapoi la articolul FMI a decis: Mai da bani Romaniei

Setari Cookie-uri