Comentarii pe articolul Basescu: Romania va iesi din criza la sase luni dupa ce SUA sau Germania se relanseaza


Ofof

Iocan la 1 Octombrie 2009, ora 10:04
Ce-am mai ras citind articolul asta. Declaratiile presedintelui ating noi culmi de gogomanie si imbecilitate. Din categoria "asa nu, never again".
Manea Camelia la 1 Octombrie 2009, ora 13:12
"Romania nu-si poate permite sa imprumute sute de miliarde pentru a trasfera bani catre agentii economici. Mai ales ca celalalt pilon al cresterii economice - consumul, este si el redus" - da, te apuca rasul.

Domnul presedinte sta prost cu logica. Consumul, in opinia dansului, pare sa se 'descurce' singur, independent de ceea ce se produce, sau de 'cresterea economica'. Pai cum o sa se consume in Romania, daca agentii economici pica, si sunt din ce in ce mai multi someri?!

Da, domnule presedinte, permiteti-va sa bagati toti bani in pensii si ajutoare sociale, in rest, totul poate sa se duca de rapa. Si mai stati un pic si asteptati, sa vedeti daca se redreseaza SUA. in timpul asta, si dupa ce nu veti mai fi presedinte, poate va angajati la vreun 'agent economic', ca sa vedeti cum se vede totul si din perspectiva asta, si sa puteti sa va aduceti de acolo contributia la sporirea consumului si la redresarea bugetului in Romania.
Voda Ioan la 1 Octombrie 2009, ora 15:06
Hm! Poate ar trebui reformulat: Romania va iesi din criza la 6 luni dupa terminarea "domniei" Basescu.

  Inapoi la articolul Basescu: Romania va iesi din criza la sase luni dupa ce SUA sau Germania se relanseaza

Setari Cookie-uri