Comentarii pe articolul Divort politic: Leul in corzi. Vom mai respecta fagaduiala cu FMI?


tara arde si babele se piaptana

Popescu Gabriel Mircea la 2 Octombrie 2009, ora 08:33
tara arde si baba (cheala) de la cotroceni, baba din victoriei si baba din modrogan se piaptaana, fiecare cu acelasi piptene: al interesului perosnal.
nu pot sa zic, inclin sa cred ca Geoana are dreptate; acuzatiile aduce lui Nica sunt puerile si daca prin absurd ar fi adevarate, ar fi trebuit sa traga semnalul de alarma din timp si sa urmeze niste pasi normal a fi efectuati in astfel de imprejurari.
in plus Boc - e de notorietate - nu face absolut nimic care sa gerereze efect - fara aprobarea sefului de la cotroceni.
acum au libertate si mama libera sa-si organizeze alegerile sa sa-si scoata patronul presedinte; e ulitma carte pe care o mai pot juca in contextul in care lumea nu-l mai voteza pe boss-ul din cotroceni si acesta nu mai are nici sprijinul celor mari.
pacat ca, lucru tipic istoriei acestui neam, mai ales in ultimii 20 de ani, nici unul dintre cei de acolo nu se gaandesc la consecintele social-economice ale gestului lor, iar psd-ul din orgoliu si ambitie a facut exact jocul marinarului.

mi-e groaza si nu stiu ce o sa urmeze in urmatoriul an, de bine oricum nu o sa fie, si nu ma consoleaza de loc gandul ca de la presedinte de tara, presedinti de partid, guvernanti etc. in jos la fel, nu se stie. diferenta ar fi ca mie poate ca-mi pasa, nu atat pentru mine cat si pentru ceilalti, pe cand imbuibatii de acolo, de sus, nu se gandesc decat la buzunarele lor, oricum burdusite.

  Inapoi la articolul Divort politic: Leul in corzi. Vom mai respecta fagaduiala cu FMI?

Setari Cookie-uri