Comentarii pe articolul Cum taie costurile JTI Romania


promotia Camel Buenos Aires o pacaleala?

Barbara Vaida la 7 Octombrie 2009, ora 14:52
In aceasta perioada s-a lansat o promotie la tigarile Camel cu marele premiu o excursie la buenos aires si alte premii ,printrec are si premii instant.
Pentru validarea premiilor instant trebuie sa suni la un anumit numar de telefon.Si ce sa vezi surpriza....nu merge de 2 zile, mail-ul de asemenea e "failed", iar pe site-ul promotiei nu s-a facut nici un fel de anunt cu "scuze...avem ceva probleme etc".
Ce facem in acesata situatie, stimata dna Gilda Lazar?
Alicia la 26 Octombrie 2009, ora 22:32
Buna seara,
Am dat intamplator atat de articol, cat si de comentariul dumneavoastra. Nu am nici cel mai mic interes sa fac vreo reclama promotiei si nici nu contest faptul ca ar fi avut ceva probleme "tehnice", insa mie mi s-a raspuns si la telefon si la email...sau poate doar am avut eu mai mult noroc...Va pot ajuta cu un numar de fax (021-3054152) comunicat chiar de catre una dintre operatoare. Multa bafta!
Catalin la 20 Noiembrie 2009, ora 09:11
Buna ziua,
Doamna Barbara, am participat la promotia respectiva, din intamplare. Ideea e de fapt ca acum fix o saptamana, am sunat de 3 ori la numarul respectiv, de 3 ori mi s-a raspuns destul de repede. Tind sa cred ca nu au motive sa faca reclama unei promotii false, acest lucru putand fi "fatal" JTI. Va imaginati ca nu risca amenzile OPC-ului pentru fiecare client fumator care ar fi participat la o promotie fantoma.
P.Franaru la 28 Septembrie 2010, ora 19:28
Eu am fost sunat azi de o tanti cum ca am castigat un Iphone la seria cu cele 7 cartonase necastigatoare. Fiecare crede ce vrea.

  Inapoi la articolul Cum taie costurile JTI Romania

Setari Cookie-uri