Comentarii pe articolul Cum au infiintat doua studente un business care in trei ani a ajuns la jumatate de milion de euro


Pile si relatii

Oana la 7 Octombrie 2009, ora 21:49
Ma amuza si ma indigneaza in acelasi timp sa vad cu cata lejeritate nuanteaza realitatea aceste doua domnisoare.

De ce nu recunosc ele ca primul proiect obtinut de la Gabi Szabo a fost pe baza de prietenie? E simplu sa ridici o afacere cand tu, Ioana, fosta sportiva de performanta, esti prietena la catarama cu Gabriela Szabo si ea iti da pe maini un proiect si o suma de bani din care si tu si ea sa aveti de castigat.

Sau cand iti vine in firma o anume domnisoara care trage dupa ea si contul L'Oreal. Si multe alte exemple...

Nu ne aruncati in fata cliseul cu licitatiile castigate cand, daca ai putina experienta in domeniu, stii ca 90% din firmele mici de publicitate iau nastere si supravietuiesc datorita unor pile avute in cadrul unor firme, care devin cu usurinta clienti. Sunt multe exemple de agentii de publicitate care au un unic client pentru ca patronul este ruda cu patronul firmei.

Cum altfel am putea noi sa credem ca firma Pastel a supravietuit daca voi singure recunoastetii faptul ca ati demarat activitatea de new business abia in noiembrie 2008, la doi ani de la infiintare?

Si-n plus, mi se pare si putina ipocrizie la mijloc, fara suparare: ziceti ca ati inceput de jos, ca n-aveati experienta, dar acum ca l-ati apucat pe Dumnezeu de-un picior, nu mai acceptati juniori, ci doar oameni "cu experienta". Asta dupa ce v-ati crescut business-ul pe spinarea studentilor pe care ii plateati cu cate 3-4 milioane pentru o munca zilnica de cate 10-12 ore sau a voluntarilor care stateau si noptile ca sa ajute la organizarea evenimentelor. E pacat sa vezi ca unii oameni uita de unde au pornit...

Si mai mare pacat e sa vezi cum braveaza unii cu niste lucruri despre care stiu si ei, stiu si altii, ca sunt patate si nedemne de a fi scoase in lume. Lasati laudele astea in ograda voastra ca e mai sanatos, caci nu stii cand apare unu ca mine sa va contrazica...si atunci PR-ul vostru aparent eficient genereaza o criza de imagine!

Succes Ioanei si Danei pe mai departe! Bravo lor ca au stiut sa isi foloseasca prieteniile, pilele si banii parintilor intr-un scop putin mai nobil decat bautul de cafele pe Dorobanti!
Cezar Nedelea la 10 Octombrie 2009, ora 10:11
bravo oana se pare ca stii cu ce se mananca treaba asta altfel nu postai.
Bravo!

  Inapoi la articolul Cum au infiintat doua studente un business care in trei ani a ajuns la jumatate de milion de euro

Setari Cookie-uri