Comentarii pe articolul Romanii nu au scapat inca de majorarea TVA la 21%


Romanii nu au scapat inca de majorarea TVA la 21

Cornelia Bodnar la 8 Octombrie 2009, ora 10:11
Nu sunt de acord cu majorarea TVA-ul...desi nu sunt singura...Tinerii inteprinzatori care incearca din rasputeri sa razbeasca acestei situati , adica la criza financiara aparuta, sunt cei mai afectati.In momentul de fata se discuta pensionarea la varsta de 65 ani, intrebarea este alta: oare noi , tinerii vom trai pana la aceea varsta? - sau suntem doar cei care producem pensiile pentru actualii pensionari, cu pensi INIMAGINABILE pentru omul de rand.

Inainte, statul se gandea cum sa aduca tineretul inapoi in tara, acum insa ne omoara pe totii!!! Inca nu avem unde emigra, dar va veni din nou timpul si iar vom pleca...
Diaconescu Corina la 8 Octombrie 2009, ora 11:04
Din pacate tara asta nu mai are nicio sansa sa se redreseze - prea multe decizii luate doar in interesul personal al politicului. Economia tarii este deja mult prea afectata ca sa isi mai poata reveni, asa ca marirea TVA va fi un fiasco pentru Guvern si din pacate oamenii vor saraci si mai mult.
Cojocaru Bogdan la 8 Octombrie 2009, ora 11:21
bine bine, dar TVA-ul tot noi consumatorii finali il suportam , intreprinzatorii nu au decat de castigat pe seama asta. Ganditi-va la rambursabilitatea TVA-ului.
De ce nu se opteaza si la noi pt TVA diferentiat in functie de categoriile de produse ca in oricare alt stat normal.
Talpos Ramona la 8 Octombrie 2009, ora 19:09
Daca TVA-ul s-ar mari si doar atat, ar fi o pseudo-justificare pentru bugetul de stat. Insa cand cresti TVA-ul cu scopul declarat de a mari venitul bugetar, cum se face ca reduci accizele la produsele de lux? Aceasta decizie a fost prezentata ieri pe Mediafax. Probabil guvernanti se gandesc sa beneficieze si ei de o reducere de sarbatori la haine de blana, parfumuri si arme (caci acestea sunt produsele de lux accizate, de acum mai putin).
Matei Costin Alexandru la 9 Octombrie 2009, ora 09:43
Bine ca s-au gandit tot la ei si anume sa scoata accizele la bijuterii, parfumuri si ambarcatiuni de lux. Si cu marirrea TVA e cea mai mare prostie. Eu cred ca pana nu se termina cu toti birocratii astia de la conducere nu se rezolva nimic.

  Inapoi la articolul Romanii nu au scapat inca de majorarea TVA la 21%

Setari Cookie-uri