Comentarii pe articolul 7 intrebari la care romanii vor un raspuns


Tema de cercetare

Haitchi Ioana la 15 Octombrie 2009, ora 14:35
Aceasta situatie creata la nivel politic si economic poate fi introdusa in facultati ca si tema de studiu, ca un model "viu" prin care 2 oameni politici, mergand doar pe interesul personal si pe cel de partid, vor deveni niste nulitati dupa linistirea apelor.
Un exemplu oarecum similar poate fi si Gheorghe Funar. Totul are o limita de suportabilitate oricata simpatie si intelegere ar exista din partea electoratului. In final, nu ramane decat dorinta de a scapa de lupte inutile. La nivel personal, Boc este marele perdant. La nivel politic, DREAPTA a CAZUT din nou deoarece PNL-ul e prea mic sa o mai reprezinte chiar daca va castiga Crin Antonescu alegerile prezidentiale pentru ca, va fi din pdv politic, o situatie similara cu a lui super Base.
O luam din nou de la Plebicist?Daca nu votam, ce rezolvam? Daca votam, pe cine?
Curat murdar coane Fanica! Totusi, observam manevre serioase in culisele acestei piese. Strasnic regizor, serial de succes pentru cei care au propus indatorarea Romaniei cu scopul destramarii ei. Spun acest lucru deoarece, este tot mai evident ca tara nu mai poate fi condusa din pdv politic si economic de la Bucuresti. Sa dea Dumnezeu sa gresesc insa...de obicei am "nasul fin".

  Inapoi la articolul 7 intrebari la care romanii vor un raspuns

Setari Cookie-uri