Comentarii pe articolul Cum poti deveni actionar Google, JP Morgan sau Citigroup


Asa NU deveniti actionar nicaieri!

Gabriel Alexandru la 23 Aprilie 2008, ora 07:31
Asa NU deveniti actionar nicaieri!
Chiar daca recunosc publicitatea ascunsa si acolo unde se vrea sa para jurnalism, titlul induce grav in eroare cititorii.

Intr-adevar, daca vreti sa deveniti actionari la companii din strainatate trebuie sa contactati un broker si sa cumparati ACTIUNI nu DERIVATE asa cum sunt CFD-urile. Articolul se refera la acestea din urma, ce presupun tranzactii speculative de tipul celor in marja si nu confera calitatea de actionar.

Desi se vorbeste de riscuri in articol, nu se explica clar ca investitorii pot pierde, INTR-O SINGURA ZI, TOT capitalul, iar in unele cazuri chiar mai mult decat capitalul investit, daca aleg sa tranzactioneze CFD-uri, riscuri ce nu sunt prezente in cazul investitiei in actiuni.

Articolul se doreste a se adresa investitorilor in actiuni dar se refera la promovarea conturilor in marja, vezi tranzactiile cu valute (forex) amintite in articol.

Consider ca trebuie sa ramanem profesionisti pana la capat, chiar si in lipsa interventiei CNVM in astfel de cazuri, tocmai pentru a proteja interesele investitorilor si increderea in pieta de capital. Altfel, vom mai trai un episod gen FNI care cui i-a folosit?
Daniel Rusu la 23 Aprilie 2008, ora 23:42
un comentariu foarte pertinent intr-adevar.sunt lucruri care trebuie spuse si care aduc un adevar plauzibil in viata romanului legat de tranzactiille bursiere si de economie in general.sunt de parere ca nu s-a dorit in mod expres dezinformarea sau publicitatea mascata ci doar s-au oferit niste informatii preluate din mediul economic romanesc fara o cercetare aprofundata a subiectului.in rest ce sa spun sper sa ajungem la un nivel cat mai ridicat de performanta in domeniul jurnalisticii online

  Inapoi la articolul Cum poti deveni actionar Google, JP Morgan sau Citigroup

Setari Cookie-uri