Comentarii pe articolul Salariu mediu net de 575 euro in Romania anului 2013


mi-e rusine ca sunt roman !!!

Marius Tache Popescu la 29 Aprilie 2008, ora 13:51
MI-E RUSINE CA SUNT ROMAN !!!
Nu se poate asa ceva, oameni buni, este peste poate , cit sa mai induram asemenea "mojicii" din partea unor oameni incompetenti ca sa conduca o tara? desi se munceste peste program, sau altfel spus faci ore suplimentare, nu se cunoaste nimic; parca toti patroni sunt vorbiti dau acelaasi salariu, iar preturile la produsele ce necesita sa le cumperi zilnic sunt la fel ca in tari occidentale sau chiar ,la unele , mai mari de 2-3 ori. De exemplu, am fost in Franta putin timp si am observat urmatorul program la o ferma zootehnica pt. cresterea porcilor:7.30 - 17 dar cu doua pauze si anume: prima 9.30 - 10.00 , pauza pt. cafeaua de dim. si 12.30 - 14.00 pauza de amiaza. Aceasta pauza "mare" era nu numai in ferma ci peste tot in regiunea respectiva. Totul era inchis, chiar si un supermarket.Am inteles de la muncitorii de acolo , ca sindicatele au ajuns la intelegere cu patronatul sa nu mai se munceasca peste acest program. Va intreb dragi cititori, nu se poate face si aici asa ceva, noi suntem roboti? nu e suficient cei care au platit cu viata lor acest program de munca mizerabil?
de salarii nici nu mai vorbesc, e o MARE DIFERENTA !
Domnii din conucerea guvernului si a tarii stiu sa-si faca lor salarii si pensii pe masura "burtilor lor" dar nu se gindesc citusi de putin la cei care ii tin acolo ! Va spun la modul cel mai sincer : MI-E RUSINE CA SUNT ROMAN !
Marean sector5 la 29 Aprilie 2008, ora 16:29
575*12*5=34500 euro pretul mediu al unei locuinte (comparabil cu USA)
575*12*10=69000 euro _Paris
Gaspar Vasile la 29 Aprilie 2008, ora 22:52
pritene acum cativa ani buni cain inca in tigania noastra(ca nu pot sa spun romania) era mai bine a spus parca cineva din ardeal nu mai stiu cum i-l cheama ca s-a saturat de romania si multa lume l-a blamat.Acum i-l crezi?
ha-ha-ha//
Maria-Cristina Ionescu la 30 Aprilie 2008, ora 19:56
Intr-adevar si eu m-am infruntat cu rusinea de a fi roman...Undeva in Grecia,intr-un sat de vacanta,spuneam revoltata unor greci cum este viata in tara noastra si de ce mai toti romanii pleaca in strainatate,la care o doamna mai in varsta afirma:"dar voi acolo ce mancati mai?morcovi si cartofi?" sau nici pe-aia?"
Si avea dreptate...
Mihaela Nica la 1 Mai 2008, ora 13:00
MIE NU MI-E RUSINE CA SUNT ROMANCA!
DA PLEC! IN ZARILE ALBASTRE!
CA NU MAI POT SUPORTA ATATA INDOLENTA!

Va dati seama ca astia prevad ca noi vom munci degeaba - sclavi - si in 2013?

Apai macar ne avertizeaza cineva!
Carati-va fratilor incotro vedeti cu ochii!

Tara noastra nu ne vrea! Toti tinerii au plecat la studii si la munca, s-au distrus vietile, iubirile si familiile! Dar lor nu le pasa!
Nu fac nimic sa ne sustina!
Poate vor chiar sa scape de noi!
Sa ramana ei cu pensionarii - singurii care ii voteaza - drept pentru care primesc pensii mai mari din 3 in 3 luni!
Va doresc succes!
Popescu Ion la 10 Iunie 2008, ora 16:17
Trist dar adevarat.Acest guvern masochist condus de alde marinaru' Popeye condamna oamenii sa fuga dincolo in loc sa creeeze locuri de munca bine platite aici in Romania.In Romania va fi nevoie de oameni pentru inca 100 de ani de acum inainte. Pacat ca mergem sa umflam bugetele italienilor, spaniolilor si altor natii cand avest guvern incapabil ar putea opri acesti tineri in aceasta tara minunata Romania!

oriunde veti pleca sa nu uitati ca sunteti ROMANI!!
Dena Mihaela Natalia la 13 Decembrie 2009, ora 01:57
este foarte adevarat cum a ajuns tara mea astazi in comparatie cu cea fost cu ani in urma unde toata suflarea romaneasca avea locul existentei de maine asigurat,insa astazi ajungi stresat de problemele vietii. nu poti sa ai o viata decenta cand cei de la putere iti iau si din bruma de salariu 15,5% si ajungi somer o saptamana ca sa-si primeasca ei salariile de sute de milioane,iar de sarbatori stam si ne uitam lung ca banii au zburat ...tot in visteria lor.
am ajuns ca dupa 20 de ani,in loc sa fim in varful piramidei si sa fim ovationati de alte tari pentru progresul nostru,am ajuns cu mana la sacul prostiei,a guvernantilor care ne manevreaza ca pe niste roboti si nimeni nu poate face nimic, ca le e teama de ceva mult mai rau,ca in sicilia mafiota..nu poti sa mai traiesti decat din mila celor care ne sponsorizeaza cu euro ,de peste granita.
asa ca dragi romani, viata voastra,a noastra a tuturor va fi amara ca si a celor care sunt sub 3m adancime care se bucura de necazurile noastre.

  Inapoi la articolul Salariu mediu net de 575 euro in Romania anului 2013

Setari Cookie-uri