Comentarii pe articolul Singurul broker roman activ pe cea mai verde bursa din lume


Fazan, canalie...

Vasilescu Ion la 10 Noiembrie 2009, ora 11:51
Nu stiu cine sunteti, Domnule Ionescu, probabil un alt broker plin de invidie, stres si anonimat, dar acest domn Simionescu a fost unul dintre cei care au facut posibila existenta unei piete de capital, asa mica si imatura cum e, in Romania. Datorita acestui fapt aveti posibilitatea sa faceti investitii sau speculatii la Dvs. acasa si chiar comentarii acide. Nu puteti pretinde unui singur om sa prevada ceea ce n-a putut prevedea nici un pamantean si sa stergeti cu buretele toate celelalte prognoze extrem de corecte. Sau sunteti unul dintre aceeia care au asteptat 100.000 de puncte fix. Ma faceti sa rad.

Nu sunt clientul dumnealui dar, la fel ca multi altii, l-am ascultat cu placere de fiecare data. Si...., credeti-ma, are mult mai multe de spus decat Dvs.
Macar de-ar exista mai multi ca dumnealui.

Si cred ca nu Simionescu este vinovat pentru faptul ca cei ca Dvs. au facut sa avem cea mai depreciata bursa din lume din intreaga istorie a existentei vreunei burse la nivel mondial. Nici in Marea Criza nu a fost vreo bursa cu o asa depreciere. Mai bine mai cititi cate o carte si invatati ce este piata de capital si cum functioneaza si, poate, data viitoare nu veti mai fi luat prin surprindere.

Cat despre Domnul Simionescu, felicitari multe! Bravo!

PS: Cum pot lua legatura cu D-l. Simionescu?
Emilia Stoian la 10 Noiembrie 2009, ora 17:23
Felicitari Domnule Simionescu!

Nu trebuie sa luati in seama toate comentariile acide pline de invidie si frustrare. Faceti un lucru foarte bun si va felicit. Ar fi bine ca toti sa se gandeasca la viitorul planetei noastre si la urmasii nostri si sa actioneze in consecinta. Va urmaresc de mult timp si va apreciez foarte mult. Sa va ajute Dumnezeu si sa o tineti tot asa! Felicitari inca o data!

  Inapoi la articolul Singurul broker roman activ pe cea mai verde bursa din lume

Setari Cookie-uri