Comentarii pe articolul Singurul broker roman activ pe cea mai verde bursa din lume


Reteta de succes?

Daniel Ene la 10 Noiembrie 2009, ora 17:07
Sunt absolut convins ca Domnul Simionescu nu ne da toate ingredientele de succes, insa chiar daca ar face-o, este ca si o reteta a unui bucatar: daca nu ai har, nu-ti va iesi niciodata preparatul la fel de bun ca cel original!
Asa ca pentru voi, mici epigoni, s-au inventat salatele: usor de preparat si ieftine! Domnul Simionescu este un"bucatar" cu state vechi si multi il considera de succes. Chiar daca unii nu i-au inteles viziunile, totusi le-au urmat. Nu de alta, dar istoria spune ca dansul le cam "nimereste".
Eu aplaud initiativa dumnealui si poate ca ar trebui cu totii sa facem un exercitiu de sinceritate si sa admitem ca 90% dintre ideile pe care Simionescu le exprima sunt geniale!
Poate ca, din pacate pentru noi, orizonturile pe care Simionescu le priveste sunt prea indepartate ochilor nostri. Asa ca, iata-l, din nou, pionier!
Am vazut multe capanii "verzi" in ultimul timp, fapt imbucurator si demn de incurajat! Personal, sustin acest concept conform caruia a fi verde este o atitudine!

Toata stima!

  Inapoi la articolul Singurul broker roman activ pe cea mai verde bursa din lume

Setari Cookie-uri