Comentarii pe articolul Bergenbier vs. Stejar Razboiul berilor?


barbatia = a fost odata ca niciodata....

Cristina Hamilton la 8 Mai 2008, ora 01:09
barbatia = a fost odata ca niciodata....
dragii mei, barbatia ca si termen general de a descrie un cumul de caracteristici, manifestari si, de ce nu, descrieri cu conotatii sexuale, nu mai este ce a fost odata... sau acum 10-15 ani...
a fost odata ca niciodata, acel individ sau acea persoana de sex masculin care nu trebuia sa se "laude" ca e barbat sau nici macar sa o spuna cu tente hazlii... barbatia era demonstrata prin comportament, orgoliu, mod gandire, si astfel cineva intelegea dintr-o privire daca era vorba de un barbat sau de existenta barbatiei in acea persoana de sex masculin... mai mult decat atat, barbatii din acele timpuri indelungate nu se simteau ofensati si atacati in vreun fel de diverse comentarii la adresa lor..pentru ca aveau 2 caracteristici de baza : incredere in propria persoana si auto-evaluare si recunoastere a punctelor slabe si tari.
din pacate, acel barbat este o specie pe care de disparitie...ceilalti sunt intr-o stare de metamorfoza continua si multi dintre ei au ajuns de fapt ( prin toate caracteristicile si criteriile enuntate anterior, sau mai bine spus lipsa acestora ) sa devina FEMEI!!!
acestia sunt "barbatii din ziua de azi" care isi demonstreaza barbatia dand cu pumnul in masa, cei care sunt continuu nemultumiti, ofensati, se simt atacati prin vorbe si simt aceasta nevoie continua de a se auzi pe ei insasi spunandu-si "da, sunt un barbat !", sau am facut asta pentru ca sunt barbat... si alte fraze de genul acesta... si de ce? doar pentru a isi recastiga cumva increderea in ei? pentru a atrage femeile? pentru a isi crea o imagine dura si la prima problema sau bataie sunt primii care fug... pentru a li se accepta prezenta in anumite cercuri??? domnilor "barbati", daca erati macar jumatate din ceea ce afirmati continuu ca sunteti, era ok!!!
sunteti devansati de femei la toate capitolele pe zi ce trece, si la orgoliu, si la curaj, si la initiativa, pana si la sofat !!! :) mai nou, o femeie nici nu se mai arata interesata daca aude aceste vorbe din gura voastra...decat daca o platiti foarte bine sau ii oferiti cadouri de lux si super lux... deci nici macar aici nu mai aveti avantaje...

treziti-va la realitate si demonstrati-va barbatia prin fapte nu prin vorbe!!!

sunt multe de spus pe aceasta tema, nu vreau sa ocup tot spatiul... dar cred ca ati prins ideea :)

revenind la rezboiul intre cele 2 specii de barbati...
domnilor barbati de la stejar, daca erati atat de barbati cum va place sa credeti ca sunteti, nu ati fi apelat la "lovituri sub centura" ca femeile in caz de ultima solutie de aparare... ati fi abordat problema ca barbati advarati si ati fi venit si voi cu o alta abordare sau o alta modalitate de atragere a targetului de consumatori Bergenbier.... ati fi recurs la o lupta dreapta ca intre barbati si cel mai bun sa castige!!!
credeti ca ati castigat simpatia cuiva sau noi clienti prin aceasta abordare .. poate, dar cu siguranta nu din targetul bergenbier...le-ati provocat antipatii majore
e adevarat ca v-ati creat un awareness intr-o luna ca altii intr-un an, dar din pacate nu unul pozitiv....
mai pe scurt.... nu e o abordare "barbateasca" micul vostru joc de guerilla ( pentru ca razboi nu se poate numi )

JOS PALARIA PENTRU PUTINII BARBATI ADEVARATI CARE MAI EXISTA IN ROMANIA!!!
pentru restul...opriti metamorfoza, acceptati realitatea si demonstrati-va barbatia prin fapte!

si ca sa incheiem cu un minunat slogan dintr-o campanie binecunoscuta barbatilor, si mai ales domnilor - RESPECT! celor ce il merita
Patrut Sanda la 8 Mai 2008, ora 22:38
bravo,cristina,sunt in totalitate de acord cu tine!
Boca Dianu la 9 Mai 2008, ora 14:32
Copy-paste:

"sunteti devansati de femei la toate capitolele pe zi ce trece,"

Ntz ntz ntz...prea feminista reactie. Chiar la toate?? La toate-toate?? Mi se pare mie sau sesizez o atitudine de superioritate aici?

Fie. Va lasam pe voi sa conduceti basculantele (sofat), sa aveti initiativa (intemeiati-va doar voi firme si intretineti-ne pe noi, nevolnicii), curaj (mergeti voi in Irak si Afghanistan)....ce mai era....aha, orgoliu-ei, aici intr-adevar ne surclasati clar.


Nejustificata reactia ta, ca sa nu mai vorbesc de tonul superior si din care razbate dispretul la adresa barbatilor. Eu sunt mascul si spun primul ca barbatii sunt, in mare masura, de-a dreptul idioti si porci. Cristina, te rog sa nu cazi in capcana "publicitarilor", o tagma profesionala pe care eu as desfiinta-o pe motiv de incompetenta (si nu pentru ca nu inteleg rostul publicitatii). Oamenii sunt angajati de berari sa faca ceva sa le vanda berea - si s-a ajuns la Ziua Barbatului si altele. Fii ingaduitoare si ia-o in gluma, asa fac oamenii de spirit. Nu e cazul sa dezvolti o teorie a superioritatii feminine. Fiecare caz trebuie tratat in parte. Generalizarile nu-s deloc recomandate.

Toate cele bune.
Ali Ialcin la 11 Mai 2008, ora 07:03
Eu sunt mascul si spun primul ca barbatii sunt, in mare masura, de-a dreptul idioti si porci.
Este difernta mare intre un barbat si un mascul , cred ca esti un "baietel" draga Dianu

  Inapoi la articolul Bergenbier vs. Stejar Razboiul berilor?

Setari Cookie-uri